Vyškov posílí útočník z druhé italské ligy, Metsoka nahradí lotyšský reprezentant

0

Před pár hodinami oznámila plzeňská Viktoria příchod Idjessiho Metsoka z Vyškova. První tým Fortuna národní ligy brzy oznámí náhradu. Z italské Spezie Calcio přijde na hostování reprezentant Lotyšska Raimonds Krollis.

 

Nejlepší střelec lotyšské ligy z roku 2022, kdy nasázel 25 gólů, přichází na hostování do konce sezony. Právě po 25gólové sezóně si Krollise vybrala v tu dobu ještě prvoligová italská Spezia. Zde ale zasáhl na jaře 2023 jen do 4 utkání, v aktuální sezóně, už v Serii B, nastoupil do devíti zápasů, v nichž nezaznamenal ani gól, ani asistenci. Ty se ale od něj budou čekat ve Vyškově.

 

Raimonds Krollis je také stabilním členem lotyšské reprezentace, ve které nastoupil už ve 34 zápasech, v nichž vstřelil 3 góly. Podle webu sport.quotidiano.net by měl mít Vyškov možnost Krollise odkoupit za částku kolem 1,5 milionu eur. Spezia by pak měla mít navíc 20 % z budoucího prodeje.

 

Mimo Krollise posílil Vyškov v posledních dnech také Antonín Svoboda a Prince Kazeem.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou