Jílek na lavičce Olomouce po špatném vstupu do jara končí

0

Olomoucká Sigma nezažívá povedený vstup do jara. Ve 4 zápasech zaznamenala pouze jeden bod a gól vstřelila až tento víkend. Reakce vedení na sebe nenechala dlouho čekat. Václav Jílek na lavičce Hanáků končí.

 

„Trenérovi patří poděkování za odvedené služby. Během let se Sigmou dosáhl několika jasných úspěchů. V současné chvíli jsme cítili, že je třeba přistoupit ke změně a dodat mužstvu impuls,“ řekl pro klubový web Sigmy sportovní ředitel Ladislav Mynář.

 

Dočasným trenérem Sigmy se stal dosavadní Jílkův asistent Jiří Saňák. Realizační tým doplní také trenér olomoucké sedmnáctky Ivo Gregovský.

 

V dalším kole přivítají hráči Olomouce na svém hřišti Bohemians, poté dva venkovní zápasy u ambiciózních týmů - Baníku a Mladé Boleslavi.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou