FOTO: Sedliště jako na koni

0

Od konce ledna se do přípravy dostávají i hráči Sedliště, kteří si v poháru od začátku vedli víc než dobře! 

Již poslední lednovou sobotu čekalo FK Sedliště 1.kolo Okresního poháru.

V tomto utkání Sedliště nastoupilo proti Chlebovicím, které se nachází na chvostu tabulky Okresního přeboru. Ideální soupeř na začátek přípravy Sedlišti nedělal mnoho problémů a i přes probíhající fyzickou přípravu utkání s přehledem zvládli a zvítězili 6:0.Mezi střelce se 4x zapsal Mojžíšek a po jednom gólu přidal Krischke s Překlasou.

 

Mezi pohárem odehrálo Sedliště přípravné utkání,ve kterém ho čekal podstatně těžší soupeř, jimž bylo Krásné Pole hrající Krajský přebor. V prvním poločase byli sedliští horším týmem na hřišti, dělaly jim problémy rychlé přechody soupeře do útoku, několikrát je zachránil brankář nebo branková konstrukce. Jedním z rychlých protiútoků se podařilo soupeři dotáhnout ke vstřelení gólu a tak bylo poločasové skóre 0:1. Do druhého poločasu sedliští nastoupili zodpovědněji a začali se prosazovat i v útočné fázi. Hned z první akce se prosadil Prysakar a o 20 minut později otočil skóre v prospěch Sedliště Mojžíšek. Kvalitnější druhá půle rozhodla v prospěch Sedliště, které bylo soupeři více než vyrovnaným soupeřem a výsledkem je dobrý pocit a vědomí, že i se soupeřem z  KP se dá hrát vyrovnané utkání.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou