Ve finále poháru nastavila Bystřice stopku Sedlišti

0

Ve finále poháru čekal Sedliště nelehký úkol, stál před domácími velmi těžký soupeř a to Bystřice, která pohárem prošla velmi hladce.

První poločas - Dva vlastní góly 

K finálovému utkání sedliští jeli přímo ze čtyřdenního soustředění a bohužel se únava projevila. Bystřice vědoma si své síly od začátku kontrolovala hru. V 7. minutě si rohový kop nešťastně srazil do vlastní branky Jiříček a hosté se ujali vedení. V první půli sedliští vůbec neměli energii být vyrovnaným soupeřem. Snaha byla, ale soupeř byl nad síly domácích. Ve 44. minutě přišel další neštastný moment, když se Kusák, při snaze odvrátit centr, trefil přesně k tyči vlastní brány.

 

Druhý poločas - Únava zmařila snahy

Do druhé půle domácí prostřídali, ale hra se již moc nezměnila. Hosté byli velice silní na míči, neztráceli jej a s přehledem kontrolovali dvoubrankové vedení. V 62. minutě přidal z brejku třetí branku Buryan. Bohužel se negativně projevila únava a absence některých klíčových hráčů.

 

 

Ohlasy

"Celkově jsme ale s přípravou spokojeni, když jsme si dokázali, že i se silnějšími soupeři se dá hrát. Především utkání s Lískovcem, Palkovicemi a Krásným Polem byly kvalitní přípravou" Okomentoval přípravu vedoucí družstva Tomáš Majer.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou