FOTO: Příprava Vendryně

0

V plné zátěži je i tým Vendryně, který už má za sebou několik utkání, přestože dvě z prvních úplně úspěšná nebyla, tak přeci jen jde o přípravu před jarní částí.

Vendryně 1:6 Bystřice

Tak jak to už v přípravách bývá, do zápasu se většinou nastupuje v pozměněných sestavách, zkouší se různé nové pozice, atp. Jinak tomu nebylo ani v našem první zápase s Bystřicí. Nic to ale nemění na tom, že nás totálně přehráli, kvalitu mají neskutečnou a jsou sehraní.

 

 

Vendryně 2:4 Ochodnica

Z druhého zápasu mám paradoxně i přes prohru dobrý pocit, herně jsme totiž vůbec nepropadli, právě naopak, většinu zápasu jsme měli kontrolu nad míčem - jediná naše bolístka byla neproměňování šancí. Ve 20. minutě jsme vedli 2:0 a kdybychom proměnili aspoň část toho, co jsme měli, mohlo to být třeba i 5:0. Místo toho jsme po poločase odcházeli s výsledkem 2:2. Druhý poločas jsme prostřídali a hra se mírně zhoršila, soupeř otočil zápas na 3:2, snažili jsme se vyrovnat, dostali se znovu do pár příležitostí, ale nepovedlo se a v poslední minutě pečetil soupeř svou výhru gólem z penalty.

 

 

Vendryně 4:2 Polom Raková

Další zápas jsme znovu a opět předvedli kvalitní výkon, s kterým jsem byl spokojený. Od posledního zápasu jsme ještě zlepšili mezihru, co ovšem zůstalo, bylo hodně neproměněných šancí, na tom musíme zapracovat. Soupeř v prvním poločase skóroval z ojedinělé šance a svůj druhý gól přidal zase až úplně na samém závěru. Jinak jsme hru kontrolovali.

 

Zdroj: Lukáš Martynek tým Vendryně

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou