FOTO: Příprava Nýdku

0

Od poloviny ledna se zapojil do přípravy na jarní část ligy i Nýdek, který má za sebou také už několik přípravných utkání.

Příprava 

První přípravný zápas sehrál Nýdek s Mosty, od začátku utkání byl Nýdek lepším týmem, domácí si dokázali vytvořit náskok 2:0, ale nechali si vedení utéct a soupeř vyrovnal na 2:2, první poločas mohl být pro Nýdek ještě lepší, ale své šance nedokázali proměnit. Utkání nakonec dospělo až do penalt a ty nýdečtí proměnili všechny a dokázali postoupit!

 

V dalším utkání Nýdek narazil na Smilovice což byl těžký soupeř, kvalita byla jak na míči i co se týče kondice, první poločas ještě nýdečtí dokázali držet krok, ale bohužel se nedostali k nějaké střelecké šanci. Druhý poločas už soupeř využil větší kvality a Nýdek k ničemu nepustili, naopak Smilovice se dokázaly ke konci třikrát prosadit a utkání nakonec ovládly 5:0.

 

V posledním utkání narazili nýdečtí na Bukovec, kde se brzo dostali do vedení 2:0, byli více na míči, měli i nějaké šance, soupeř se dvakrát dostal k brance a obě své šance využil, před koncem prvního poločasu šli nýdečtí znovu do vedení. Ve druhém poločase Nýdek přidal další tři branky a utkání zaslouženě vyhrál. 

 

Jediné co aktuálně Nýdek trápí jsou neproměněné šance a individuální chyby v obraně.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou