Začátek jarní části Realu Lískovec

0

Krátce před startem prvního mistrovského zápasu jsme vyzpovídali trenéra mužů Martina Prokopa. Vrátili jsme se k povedenému podzimu a taky vyhlídky na jarní část sezóny.

Zpětné jak hodnotíš podzimní část sezóny?

Určitě panuje spokojenost a to můžu mluvit za cely klub. Jak s postavení v tabulce tak s hrou kterou jsme předváděli. Je to ale velký závazek do jara abychom v tom pokračovali. 

 

Zimní příprava byla dlouho, ale kvalitní souhlasíš?

Ano, zimní příprava byla dlouho a za mě dobrá. Měli jsme skvělé podmínky od klubu. Trénovali jsme dvakrát týdně a odehráli sedm kvalitních zápasu s dobrými týmy. Taky jsme byli na soustředění, které pomůže v jarních bojích.

 

 

Tým posílil čtveřice hráčů, naopak odešel zkušený Soukup, jakou vidíš sílu týmu?

Přišli čtyři výborní kluci, kteří hned zapadli do kolektivu na kterém vždy záleží. Tým je silný a podotknu, že i kvalitní. Samozřejmě mě mrzí odchod zkušeného Petra Soukupa, ale máme široký kádr.

 

Abmice tím musí být asi ty největší co?

Ambice jsou velké, chtěli bych pokračovat ve stejném stylu jako na podzim. Musíme se ale soustředit sami na sebe a samozřejmě nikoho nepodceňovat. Soutěž je hodně vyrovnaná.

 

 

V létě jsi říkal, že chceš hrát kombinační a útočný fotbal, na podzim jsme nastříleli skoro šedesát gólů co se asi povedlo, určitě chceš v tom asi pokračovat?

Jak jsem říkal chceme pokračovat furt stejně za co bych byl velmi rád. Chceme dál lidi bavit našim fotbalem. Doufám, že jich bude chodit co nejvíce.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou