Dolejš boří rekordy. Zahraje si za tým s pořadovým číslem 60

0

Většina fotbalistů se ráda pyšní tím, že vydrží v jednom celku řadu let. Najde se však úplný opak. Jaroslav Dolejš se vyžívá v tom, že chce ve své bohaté kariéře nastoupit za co nejvíce klubů, klidně jen na jeden zápas. Zahrál si už v Německu, Polsku, Rakousku nebo v Kolumbii. Aktuálně se uhnízdil padesátiletý fotbalista v Karlovarském kraji v Toužimi. Jak dlouho tam pobude?

„Já si fotbal užívám. Když jdu do nového klubu, chci vidět zázemí, zároveň poznat všechny lidi, kteří jsou součástí toho týmu. To se týká kustodů, fanoušků, soupeře, hřiště. Vždy mám za cíl vydržet v každém klubu aspoň půl roku. Za tu dobu se dá už mužstvo důkladně poznat. Následně už začnu toužit po změně, abych poznal něco nového,“ vysvětluje Dolejš.

 

Zároveň je známý tím, že si rád vybírá týmy, které se pohybují na dně tabulky. Ohledně Toužimi udělal fotbalový cestovatel trochu změnu. Tým z Karlovarska se sice nachází v dolní polovině tabulky, ale má slušnou šanci na záchranu krajského přeboru. A kde vydržel Dolejš nejdéle?

 

„V Oberwitzu v Německu se mi hodně líbilo. Dva roky jsem strávil v krajském přeboru na Bílého Hoře. Jsem ale rád za každé angažmá, z každého mám zážitky,“ pokračuje fotbalový světoběžník.

 

Ten chce pokračovat ve fotbalové kariéře, dokud mu to zdraví dovolí. „Mám za sebou před nějakou dobou složitější operaci kolene, ale zvládl jsem se dát zdravotně dohromady. Celkově mám rád výzvy a fotbal mi vždy mockrát pomohl,“ dodává Dolejš.

 

Seznam všech angažmá Jaroslava Dolejše najdete ve fotogalerii. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou