Po letech změna! První liga ponese jméno jiné sázkové kanceláře

0

Dlouhých šest let byla generálním sponzorem první fotbalové ligy sázková kancelář Fortuna. Nyní si budou muset fanoušci zvykat na nový název. I nadále ale bude ze sázkařské branže. Největším sponzorem bude Chance, která je brandovou značkou sázkové kanceláře Tipsport. 

A nutno uznat, že se nový generální sponzor pořádně plácl přes kapsu. Dosud platila Fortuna za jednu sezonu 80 miliónů. Tipsport ale nabídku přebil neuvěřitelnými 260 miliony korun. Na druhém místě v tendru skončila banka ČSOB, když nabídla 100 milionů korun za sezonu. 

 

Žlutá sázkovka ještě měla možnost po prvních nabídkách dorovnat nejvyšší nabídku, což se ale nestalo. Jisté je tak to, že v nejbližších čtyřech sezonách ponese nejvyšší české soutěž název Chance liga. Fotbalové kluby se tak mohou těšit na mnohem větší balík peněz. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou