I. B třída "A": Rozhovor s hráčem 20. kola Danielem Prchalem

0

V rozmezí tří kol se stal podruhé hráčem kola! Daniel Prchal, stoper suverénního lídra soutěže I. B třídy sk. A Ledče nad Sázavou, předvádí na jaře perfektní výkony, které mu na našem webu přinášejí náležitá ocenění. Jeho fanoušci a návštěvníci webu fotbalunas.cz ho svými hlasy opět vynesli na nejvyšší příčku v hlasování. Tentokráte to bylo za 20. kolo, kdy Ledeč nad Sázavou zvítězila na půdě Rovnosti Budíkov 1:3.

 

 

 

Danieli, stal jste se vítězem naší ankety o hráče kola podruhé, takže už víte, co Vás čeká. Fanoušci Vás opět svými hlasy vynesli až na nejvyšší příčku. Znovu Vás poprosím o zhodnocení víkendového utkání, kdy jste hráli na hřišti Rovnosti Budíkov.

"Moc si toho vážim, že mě naši fanoušci a spoluhráči podpořili. Od zápasu v Budíkově jsme očekavali hlavně boj a to se i stalo. Kombinační fotbal se na malém a nerovném hřišti hrát nedal, takže jsem rád, že jsme to ubojovali a získali tři body."

 

V příštím utkání hostíte na svém hřišti Štoky, které mají v útoku ostrostřelce Žílu, jenž dal na jaře již osm branek ve třech utkáních. Budete se na něj, jakožto obránce, nějak speciálně připravovat?

"Víme o jeho kvalitě, ale my máme dobrou obranu takže si myslím, že ho na našem pažitu nenecháme přidat jeho devátou trefu."

 

Podáváte stabilně dobré výkony, za což Vás trenér nominuje do ideálních sestav, a s Ledčí nad Sázavou si jdete suverénně pro postup. Ale řekněte mi, nepřemýšlíte občas nad tím, že byste si mohl zkusit i vyšší soutěže?

"To doufám, že zkusím. Příšti rok I. A třídu a pak třeba i krajský přebor. Každopadně jedině v dresu Ledče!!!"

 

V minulém rozhovoru jste na sebe prozradil, že se živíte jako kadeřník. Jak jste se k takovému zaměstnání, které pro muže není úplně typické, dostal? Co Vás k němu přivedlo, co Vás na tomto zaměstnání baví a co naopak méně?

"Opravdu to není typická mužská práce, ale mě vyloženě sedí. Na školu mě poslala mamka. Po ukončení základky jsem nevěděl, čím bych se chtěl v budoucnu živit, a tak jsem dal na rady mamky a šel jsem střihat." (smích)

 

Jste fanouškem Sparty, která o víkendu přiživila naději na titul a dotáhla se na Plzeň. Věříte, že Sparta ještě může zvítězit a dostat se na první místo v tabulce?

"Ve fotbale je možné všechno."

 

Je ve Spartě nějaký hráč, kterého sledujete pečlivěji než ostatní?

"Nesleduji nikoho nějak extra."

 

Naposledy se vrátíme k Vaší soutěži. Na konci tabulky začíná vřít souboj o sestupové příčky. Koho tipujete, že závěrečné souboje nezvládne a sestoupí do Okresního přeboru?

 

"Jiřice a Budíkov."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou