MSD "D": Hráčem 24. kola se stal Tomáš Válek z Polné

0

Ve 24. kole zvolili fanoušci hráčem kola Tomáše Válka z Polné. Tomáš přišel do Polné z Třebíče po dvou zpackaných jarních kolech, aby společně s Nahi Amarou posílili tým v boji o záchranu.

Polné se s Tomášem Válkem daří, neboť Polná kromě porážky ve třetím jarním kole v Otrokovicích získala vždy body, z toho dvakrát vyhrála. Tomáš dal vždy gól, dvakrát dokonce dva. Dva góly dal i nyní při výhře nad Hodonínem. To mu vyneslo sestavu kola a nakonec i vítězství se 40% hlasů. Druhý skončil autor vítězného gólu Tasovic v Napajedlech Robin Hrobař. Robin hostuje v Tasovicích z Jaroměřic a i Tasovicím se jeho angažování vyplácí, neboť pravidelně získávají důležité záchranářské body. Ve 24. kole dal Robin gól na 3:2 v 90. minutě. Od fanoušků získal 25% hlasů. Jako třetí se umístil stoper David Kavka z Havlíčkova Brodu. David předvádí každý zápas zodpovědné výkony a patří vždy k největším oporám svého týmu. Ve 24. kole dokázal s celou obranou ubránit čisté konto proti Pelhřimovu. Fanoušci mu dali 10% hlasů. Dlouhodobě velmi dobří hráči Otrokovic Jan Silný a Ondřej Šuranský doplatili na malé podvědomí o stránkách na Jižní Moravě, protože 4 góly v jednom zápase se jentak nedávají. Oba skončili těsně pod stupni vítězů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou