Hráčem 20. kola se stává ... Miloslav Maloušek

0

Hráčem 20. kola se stal, obránce Miloslav Maloušek z Velkého Meziříčí B, který o víkendu pomohl svým obětavým a bezchybným výkonem k vítězství svého týmu nad Kouty (2:0). Milosav se podílel asistencí u druhého gólu. O výsledcích rozhodovali spoluhráči, přátelé a hlavně všichni fotbaloví fanoušci webu fotbalunas.cz.

Hlasování o nejlepšího hráče vyhrál těsným rozdílem Miloslav Maloušek, který získal od svých příznivců 35 % a nechal za sebou druhého Lukáše Hráčka, který stál u prohry svého týmu, když jeho tým nestačil na zachraňující Vladislav, prohra 2:0. Na třetím místě se umístil brankář Petr Otruba mladší z Vladislavi, který byl naopak od Lukáše Hráčka úspěšnější, protože v zápase chytl několik gólových šancí a zaslouženě byl nominován do sestavy kola. Jde vidět, že se hlasování o nejlepšího hráče chytlo na Velkomeziříčsku, Novoměstsku a částečně na Třebíčsku, když se do sestavy kola dostali dva hráči z Vrchoviny B (Michal Šmída a Radek Blažíček) a z Velkého Meziříčí B (Rostislav Kruba a Miloslav Maloušek), jeden hráč z Třebíče B (Pavel Malý). V sestavě se najdou i hráči, kteří by si zasloužili být hráčem kola podle výkonu, ale bohužel nemají takovou podporu nebo nevědí o těchto stránkách. Doufám, že příští hlasování bude ještě vyrovnanější a vyhraje ten nejlepší. Ve čtvrtek bude s hráčem na stránkách fotbalunas.cz velký rozhovor.

 

 

 

Výsledky 20. kola:

 

1. Miloslav Maloušek (Velké Meziříčí B)         35 %

 

2. Lukáš Hráček (Budišov)                                27 %

 

3. Petr Otruba ml. (Vladislav)                          15 %

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou