I.B, sk.B , 20.kolo : Vítězství v anketě " Muž kola" vychytal Martin Rabušic z Kohoutovic

0

   Brankář Martin Rabušic zvítězil v anketě Muž kola. Získal více ,jak třetinu všech hlasů. Za ním skončil Jan Pánek s tápajících Rajhardic, pronásledovaný Michalem Nešpůrkem s Čechie Zastávka.

1. Martin Rabušic Tatratn Kouhoutovice - 35% hlasů

Martin Rabušic patřil v zápase s Pohořelicemi k nejlepším mužům svého týmu. Zápas se mu mimořádně vydařil a svým výkonem přispěl k bodovému zisku Kohoutovic.

2. Jan Pánek, TJ Rajhradice - 20% hlasů

Futsalová opora Pivovaru Vyškov uplatňuje svůj um, techniku i rychlost ve fotbalových Rajhradicích. I když se jim výsledkově nedaří, patří Jan Pánek svými stabilními výkony, k oporám mužstva.

3. Michal Nešpůrek , Čechie Zastávka - 13% hlasů

Zastávka na jaře není, taki suverrénní jako na podzim. Michal Nešpůrek je však "držák" v její sestavě a když je nejhůře můžete se na něj spolehnout. I proto byl zařazen do sestavy kola a stal se třetím nejúspěšnějším hráčem minulého víkendu.  


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou