Hráčem 24.kola Divize C se stal Petr Falta, hráč Ústí nad Orlicí

0

Petr Falta, hráč divizního Ústí nad Orlicí, ovládl hlasování fanoušků o hráče 24.kola. Toto kolo, v hlasování předčilo všechny ostatní a Petr vyhrál s obrovským náskokem.

1.místo:  Petr Falta                -  76%   -  TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

2.místo:  Tomáš Petráček   -  10%   -  FK Pardubice  B

3.místo:  Vojtěch Novotný  -    5%   -  FK Česká Třebová

 

 Na dalších místech se umístili hráči Letohradu, Trutnova a Dvora Králové.

 

Petr Falta - Tento dobře technicky vybavený záložník Ústí si nabíhal, posílal přesné pasy, dostával se do šancí a právem je v sestavě kola. Zatím ještě žádný hráč nezískal více než 60% všech hlasů, ale Petr se přiblížil dokonce k 80%. Je vidět že ocenění hráče kola je v dobrých rukou.

 

Tomáš Petráček -  Pardubice tvrdě bojují o záchranu. A v tomto kole jim k tomu velmi pomohl Tomáš Petráček, který dvěma góly sám otočil zápas s Jabloncem nad Jizerou a také se stal hvězdou zápasu. I to mu vyneslo u fanoušků druhé místo s 10% obdržených hlasů.

 

Vojtěch Novotný - Vojta byl nejlepším hráčem v zápase s Týništěm nad Orlicí. Vstřelil tři branky a při troše štěstí jich mohlo být i víc.. Fanoušci mu dali 5% procent ze všech hlasů.

 

S Petrem Faltou se potkáme i ve čtvrtek, kdy s ním uveřejníme rozhovor.

 

Těšte se na další hlasování o hráče 25.kola, které proběhne v příštím týdnu od Pondělí 11.5. až do úterní půlnoci.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou