Shrnutí, 8. kolo - Královéhradecký kraj - I.B třída - skupina E. V jednom deset a penalty, v druhém devět a ve třetím šest.

0

Ve skupině E se nám opět roztrhl s góly pytel. Jen v jednom zápase padlo míň gólů, než šest. Hned dva zápasy rozhodoval až penaltový rozstřel. Nepolisy si o skóre drží vedení v tabulce, na posledních dvou místech se nic nezměnilo.

V této skupině, ve které se bojuje o vysněný postup do 1.A třídy se opět potvrdilo, že hráči góly dávat umí. Ve čtyřech zápasech jsme se dostali na průměr 6,75 gólů na zápas! A to v zápase Žacléře s Kobylicemi padly pouze dva góly. 

 

Co se týče čistých kont, tak tam si polepšil pouze náš vítěz hlasování o Hvězdu kola, Jan Marko z Nepolis. Ten se tak dotáhl na prozatimní jedničku Jiřího Holýho z Kobylic. Jinak se díky produktivitě útočících hráčů brankáři moc nečiní.

Tabulka čistých kont:
J.Marko       - Nepolisy - 3 čistá konta
J.Holý         - Kobylice - 3 čistá konta
M.Štěpánek - Police    - 1 čisté konto
D.Volhejn    - Žacléř    - 1 čisté konto
P.Brodský   - Kopidlno - 1 čisté konto
M.Pelc        - Žacléř     - 1 čisté konto
J.Nyklíček   - Hronov   - 1 čisté konto
J.Vlček       - Police     - 1 čisté konto

 

Tabulce střelců stále vévodí Lukáš Pánek z Nepolis, ten znovu dvakrát udeřil a zvýšil tak svoje manko na 9 gólů. I ostatní jeho pronásledovatelé se gólově činili. Ondřej Brett z Kopidlna se trefil též dvakrát. Josef Neměček z Miletína se taky trefil a hned dvakrát se prosadil záložník Marek Jandík z Police. Pořádí je tak následující.

Tabulka střelců:
1.     L.Pánek          -  Nepolisy     - 9 gólů
2.     O.Brett            -  Kopidlno    - 7 gólů
3.-4.M.Jandík       -   Police          - 6 gólů
3.-4.J.Němeček   -  Miletín         - 6 gólů
5.-6.T.Havlíček     -  Kobylice     - 5 gólů

5.-6.T.Hanuš         -  Nepolisy     - 5 gólů



Půlku soutěže máme za sebou, sice zbývá ještě dohrát první kolo a také jedna dohrávka z kalamitou narušeného kola. Ale pomalu začíná být jasné, kdo si o postup do 1.A třídy určitě nezahraje. Na špici tabulky jsou v tomto boji o vytoužený postup stále ještě tři celky. Při troše štěstí nemusí ještě ani házet flintu za hlavu celek z Police. Čeká nás další gólové kolo? To se uvidí.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou