EXPERT TIP - 14.kolo Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 11.6.2016

0

Epert tip- pro dohrávku 14. kola jsem si vybral mladého záložníka Velké Jesenice, kterým je Petr Hlávko! Petr Hlávko vyhrál v soutěži "Hráč kola (26.)". 




Petr Hlávko

Pro více informací o hráči otevřete následující odkaz: http://www.fotbalunas.cz/sestava-kola/3622/sestava-kola-26-kolo-kralovehradecky-nachod-okresni-prebor-2015-2016/

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Skalice má posledních několik zápasů skvělou formu, a navzdory klopýtnutí v minulém kole, které bylo ovlivněno dvěma červenými kartami, věřím, že poslední zápas sezóny zvládne za 3 body.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Babí je v jarní části jediný tým, který nás v Jesenici obral o body, a to rovnou o všechny tři. Nutno uznat, že zaslouženě, neboť jejich herní projev byl velmi dobrý. Přestože už Mezilesí doma zvládlo porazit tak silného soupeře jako jsou Hejtmánkovice, tak favorizuji hosty.

Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Hejtmánkovice jsou doma velmi silné a uhrát body na jejich hřišti je v této sezóně prakticky nemožné, nicméně přijede vedoucí Jaroměř, která tento rok dominovala, a proto tipuju, a především pevně doufám, že Hejtmánkovice v tomto kole ztratí. Konkrétně odhaduji nerozhodný výsledek.

Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Velichovky se oproti podzimní části sezóny hodně zlepšily a tomu odpovídá i zasloužené odpoutání ode dna tabulky. Ačkoliv jsou Velichovky doma velmi nepříjemným protivníkem, tak tento zápas tipuji spravedlivou dělbou bodů, neboť Meziměstí nabuzené výhrou proti Kostelci bude chtít atakovat 6. příčku.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Domácí jsou jasným favoritem. Dolany jsou nevyzpytatelným a bojovným týmem, což dokázaly v minulém kole proti nám, nicméně Kostelec potvrdí roli favorita a získá plný počet bodů.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

V tomto zápase nemůžu volit jinak. Soupeře rozhodně nepodceňujeme, ale pevně věřím, že poslední zápas této sezóny vyhrajeme. Dopředu nás opět požene skvělá divácká kulisa a snad i vidina třetího místa.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

V tomto zápase, který může skončit naprosto jakýmkoliv výsledkem, mírně favorizuji domácí hráče Poříčí.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.