EXPERT TIP - 3.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 21.8.2016

0

Expertem pro úvodní 3. kolo IV. třídy skupiny B je Jan Sklenář z Bohdalce.




Jan Sklenář

3. kolo čtvrté třídy nám natipuje Jan Sklenář z Bohdalce. S fotbalem začínal v místní přípravce. Za žáky a dorost hrál v novoměstské Vrchovině. Zde si vyzkoušel žákovskou ligu a dorosteneckou divizi. Po odchodu do mužů působil v Béčku Vrchoviny a Křižanově. V té době ho ale začali trápit problémy s kolenem a po dvou operacích se vrátil opět po třinácti letech zpátky do Bohdalce. V mužstvu vykonává také funkci vedoucího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

V tomto zápase je podle mě favoritem hostující Olší. Jelikož A tým domácích Borů ještě nevyhrál, tak si budou šetřit opory na tyto zápasy a hosté proti oslabené sestavě zvítězí. Tipuji výsledek 1:3.

Tip experta: 2 30 - 10 - 60 %
Komentář experta:

Jako hráč Bohdalce nemůžu tipovat jinak než výhru hostů. Toto utkání bude velice vyrovnané. A jelikož se oba týmy velmi dobře znají, tak si budou hlídat klíčové hráče a moc branek nepadne. Tipuji výsledek 0:1.

Tip experta: 1 70 - 20 - 10 %
Komentář experta:

D. Heřmanice doma předvádí dobré výkony a proto jsou pro mě jasným favoritem. Bylo by pro mě překvapením, kdyby hosté dokázali vstřelit více než jednu branku. Tipuji výsledek 3:0.

Tip experta: 0 50 - 30 - 20 %
Komentář experta:

Na ne příliš vzhledném trávníku v Jabloňově tipuji kříž. Věřím, že oba týmy po brance dají, ale to bude asi tak vše co bude na tomto zápase atraktivní. Tipuji výsledek 1:1.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Domácí potvrdí roli favorita a zápas si pohlídají. Zápas se bude odehrávat spíše na polovině hostujícího týmu z čehož se bude odvíjet i výsledek. Tipuji výsledek 3:1.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jakub Barbořík 3
2. Stanislav Symonides 2
3. Adam Pospíšil 2
4. Matyáš Procházka 2
5. Radim Adam 2
6. Fany Lahy 2
7. Lukáš Broža 2
8. Eduard Smejkal 1
9. JAN VEČEŘA 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.