EXPERT TIP - 3.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 15.8.2021

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Patrik Sobotka

Patrik (na fotografii nahoře, druhý zprava) má čerstvě vystudovanou Sportovni a podnikatelskou střední školu. Začínal s fotbalem na Petříně. A od roku 2012 nastupuje s košuteckým znakem na hrudi. Chodí za A tým plzeňského týmu, ale v úvodním kole rezervy si odehrál první poločas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 20 - 0 - 80 %
Komentář experta:

Zruči se povedl obrat v úvodním kole proti Hradišti. Zato domácí obdrželi 9 golu a domácí diváci jim v tomto zápase nepomůžou. Hostům ze Zruči určitě pomůžou někteří hráči z A týmu, který hraje už v pátek.

Tip experta: 1 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Druztová v úvodním kole obdržela od soupeře 6 branek. Plzeňský tým sice prohrál, ale rozdílem jediné branky. V domácím prostředí získají plný počet bodů.

Tip experta: 2 20 - 0 - 80 %
Komentář experta:

Union si bude chtít zastřílet jako v předchozím zápase. Rezerva Chotíkova, i když hraje doma, nevyhrají. Ani hráči z A týmu si myslím, že jim nepomůžou.

Tip experta: 2 60 - 0 - 40 %
Komentář experta:

Hosté z Litic v předchozím kole otočili dvoubrankové manko a mají jeden soutěžní zápas za sebou. Domácím se první kolo odložilo, je možné, že hosté budou rozehranější.

Tip experta: 1 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Domácí rezerva na úvod porazila rezervu Košutky. Sice výkon podle trenéra nebyl 100%, ale Prazdroj by měli porazit.

Tip experta: 2 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Letná přidělila soupeři minulý víkend 6 golů. Košutka smolně prohrála s Rapidem. Rezerva Košutky bude chtít úvodní ztrátu odčinit a určitě vyhrajeme.

Tip experta: 2 60 - 0 - 40 %
Komentář experta:

Plzenec ztratil dvoubrankový náskok v Liticích a rezerva Černic dotáhla zápas až do penalt. A tým Černic má tento víkend v krajském přeboru volno, je dost možné, že někteří hráči půjdou vypomoct rezervě.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Pavel Korous 5
2. marek kracmer 5
3. Ladislav Stach 4
4. Radek Hruška 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.