EXPERT TIP - 4.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 28.8.2016

0

Expertem pro 4. kolo IV. třídy skupiny A je útočník rezervy Bobrové Tomáš Červinka.




Tomáš Červinka

A co nám o sobě Tomáš Červinka napsal? ,,Je mi 23 let, pracuji jako slévárensky dělník. S fotbalem jsem začínal v 6 letech za bobrovskou přípravku, žáky jsem strávil na hostování v sousedním Bohdalci, kde sem byl asi 2 roky. V dorostu sem pak chvíli hostoval na Moravci, kde jsme po úspěšné sezoně postoupili do krajské třídy, kde jsem hrál půl roku a vrátil se zpět do rodné Bobrové, kde hraji dodnes. V mládežnických týmech jsem hrál na pozici stopera, ale teď jsem se dostal na pozici útočníka bobrovského B týmu."

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 15 - 15 - 70 %
Komentář experta:

Bude to velice těžký zápas. Polnička měla skvělé jaro, během kterého neprohrála a vypadá to, že forma se jí drží i na podzim. My jsme u nich naposledy remizovali 2:2 a proto věřím, že na bobrovském stadionu :D je zlomíme a body zůstanou doma.

Tip experta: 0 39 - 38 - 23 %
Komentář experta:

Celky, které spadly ze III.třídy příliš neznám, ale myslím, že to bude vyrovnaný zápas, který se bude odehrávat spíše na středu hřiště, proto zde volím remízu.

Tip experta: 1 62 - 15 - 23 %
Komentář experta:

Sněžné, další celek co hrál minulý rok III.třídu. Myslím, že bude chtít rychle zapomenout na vysokou úvodní porážku od Doubravníku a přímo na Losenici vlítne. Pro Velkou Losenici to bude úvodní zápas v soutěži a myslím, že to bude znát a ze Sněžného odjede s prázdnou.

Tip experta: 2 15 - 8 - 77 %
Komentář experta:

Ve Vlachovicích se hraje těžce, ale myslím, že nováček z Doubravníka s mladým týmem bude namlsán z úvodní výhry 5:1 ve Sněžném a přiveze si z Vlachovic skalp v podobě tří bodů.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomas Brazda 3
2. Lukáš Broža 3
3. Jakub Necas 3
4. František Bureš 3
5. Vítězslav Moravec 3
6. Michal Jedlička 3
7. jiří dufek 3
8. Matyáš Procházka 3
9. Tomáš Jun 2
10. Roman Velín 2
11. Milan Klíma 1
12. Tomáš Hiesböck 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.