EXPERT TIP - 5.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 4.9.2016


Zpět na experttip

Josef Střešňák

K fotbalu jsem se dostal velikou náhodou v roce 2008. Dnes funguji v klubu T.J. Rozsochy, jako postaru řečeno klubový rozhodčí a snažím se propagovat místní fotbalový klub i navenek. V osobním životě pracuji jako operátor v jedné zahraniční firmě ve Žďáru nad Sázavou," říká Josef Střešňák a doplňuje informace o klubu z Rozsoch.

T.J. Rozsochy byla založena v roce 1953 – následně téměř čtyřicet let vystupovala pod názvem TJ Sokol Rozsochy. Zlaté časy fotbalového klubu přišly s generací Radka Padrtky, Pavla Bureše a dalších. V sezóně 1989/1990 se Rozsochám podařilo postoupit z okresní soutěže. V sezóně 1995/1996 se podařilo vyhrát přeborníka okresu a následně klub působil šest let v I. B třídě Jihomoravské župy. Při reorganizaci dokonce z pátého místa postoupil do I. A třídy Kraje Vysočina. Jsme klub s velkou a dlouhou historií. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 2

Komentář:

Hostující Doubravník cestuje na půdu do Bobrové jako favorit, je vidno, že v Doubravníku je hlad po fotbale a jejich desetiletá pauza jim jenom prospěla. Bobrová bude hodně spoléhat na jednoduché protiútoky.

Tomáš Hiesböck 2

Jakub Necas 2

Jan Slámečka 2

Michal Jedlička 2

Jaroslav Vojta 2

Tomáš Jun 2

Jiří Klusák 2

Milan Klíma 1

Karel Řehoř 2

Petr Bajer 2

Tomas Brazda 2

Jan Mraz 2

Roman Velín 2

Matyáš Procházka 2

Barbora Štikarová 2

Lukáš Broža 2

Martin Ondráček 2

Jaroslav Stupka 1

Zpět na experttip