EXPERT TIP - 15.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 25.3.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Tomáš Navrátil

První kolo I.B třídy skupiny A tipuje hráč FK Dolní Kalná Tomáš Navrátil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 70 - 30 - 0 %
Komentář experta:

Kobylice pojedou do areálu ve Vrchlabí s jasným cílem, získat 3 body a odpoutat se co nejrychleji z posledního místa tabulky. Domácí nedají svoji kůži levně a o tři body se budou také prát, proto si myslím, že se body budou dělit a v penaltovém rozstřelu bude úspěšnější domácí rezerva.

Tip experta: 0 30 - 60 - 10 %
Komentář experta:

Na umělé trávě v Nové Pace očekávám vyrovnaný zápas, ve kterém budou v penaltovém rozstřelu šťastnější hosté z Kosiček.

Tip experta: 2 40 - 10 - 50 %
Komentář experta:

Do Staré Paky zamířil můj dobrý kamarád Tomáš Fišar, který disponuje klidnou rozehrávkou a přehledem ve středu pole. Očekávám, že domácí vstřelí minimálně jednu branku, ale útočné duo Wojcik-Taneček se postará o vítězství svého týmu.

Tip experta: 2 40 - 10 - 50 %
Komentář experta:

Jako hráč Dolní Kalné věřím ve svůj tým, ale na "plachtě" v Úpici to nebudeme mít vůbec jednoduché. Hřiště je tu opravdu veliké, uvidíme jak na tom bude samotný stav hrací plochy, ale co jsem měl možnost vidět z videa na sociálních sítích Sparty Úpice, tak hřiště vypadá upravené. Domácím odešel velmi důležitý článek v jejich sestavě, Martin Kejzlar, což pro náš tým může být jedna z výhod.

Tip experta: 0 60 - 30 - 10 %
Komentář experta:

Souboj rezerv nabídne vyrovnané utkání, ve kterém bude chtít Dvůr využít domácího prostředí a zvítězit, ale Jičín bude kousat, proto očekávám remízu, ve které v penaltách uspějí domácí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Podzimní tažení suverénního a mladého týmu z Cidliny bude pokračovat i v jarní části soutěže a v domácím prostředí si v derby hravě poradí s nedalekými Nepolisy.

Tip experta: 2 60 - 20 - 20 %
Komentář experta:

Další ze soubojů nedalekých měst nabídne fotbal nahoru dolů. Domácí v čele s Tomášem Sedláčkem nebudou chtít nechat 3 body Skřivanům zadarmo. Hosté ale budou aktivnější a tipuji, že vyhrají minimálně o jednu branku.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Josef Paulovič 6
2. Venca Likeš 5
3. Jiří Klik 5
4. Milan Hloušek 5
5. Ondra Drahoňovský 4
6. Roman Hnízdil 4
7. Tomáš Zeman 3
8. Patrik Hnízdil 2
9. Tomáš Navrátil 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.