EXPERT TIP - 8.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 25.9.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Martin Homola

Zanedlouho třicetiletý brankář a odchovanec SK FC Křižanov je vyjma čtyřletého působení v dorostu ve Velkém Meziříčí a půlročního intermezza v Dolních Heřmanicích věrný křižanovským barvám. Vzhledem k pracovnímu vytížení a dlouhodobě kvalitní konkurenci na postu brankáře v posledních letech nastupuje jen za křižanovskou rezervu, momentálně je však na seznamu dlouhodobě zraněných, kdy doléčuje zlomeninu ze zápasu v Rožné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 60 - 31 - 9 %
Komentář experta:

Před sezonou by se výhra domácích zdála jako jasný tip, nicméně vstup do soutěže se Rozsochám vůbec nepovedl a naopak Vír si v prvních kolech vedl nad očekávání. Zejména s ohledem na střeleckou impotenci domácích a vyrovnanost jednotlivých řad na straně hostů očekávám remízový zápas s nízkým počtem nastřílených gólů.

Tip experta: 2 34 - 25 - 41 %
Komentář experta:

Svratka je zejména v domácím prostředí nepříjemným soupeřem, ovšem dlouhodobě je sráží nízká efektivita. Na druhou stranu i styl Borů založený na dlouhých nákopech brankáře Pokorného lze zařadit mezi soupeřům méně příjemné. Byť si Bory čas od času neodpustí výpadek, ve Svratce by podle mě měly vyhrát. Očekávám, že zejména trojlístek Špaček - Ochrana - Starý převáží misky vah na stranu hostů.

Tip experta: 1 91 - 6 - 3 %
Komentář experta:

I když se při pohledu na tabulku nabízí tipovat vyrovnaný zápas, domácí by podle mě měli jednoznačně vyhrát. Pokud nastoupí v plné síle, tj. i podle mě s nejlepším hráčem přeboru Patrikem Muchou, Bobrová, která se výrazně lepšími výkony a výsledky prezentuje na domácím hřišti, by při vší úctě neměla mít moc šancí.

Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Klukům bych samozřejmě přál 3 body a i když vím, že na Bohdalov umíme zahrát i na jejich hřišti, očekávám vítězství domácích. Jediný vyloženě povedený výkon jsme v podzimní části předvedli proti Nové Vsi, na který jsme ovšem nedokázali navázat. Momentálně ve svých řadách nemáme takovou personu jako například Bohdalov Doležala a bohužel očekávám, že to bude na hřišti znát.

Tip experta: 0 28 - 34 - 38 %
Komentář experta:

Počítky do zápasu vstoupí coby vedoucí celek přeboru, zkusím ale tipnout překvapení, tedy teprve druhou letošní ztrátu hostů. Počítky sice mají ve svém středu několik fotbalistů, kteří úroveň přeboru jistě převyšují, nicméně prozatím měly relativně snazší los. Nová Ves je jedním z týmů, které jsou schopné kohokoliv porazit, ale i s kýmkoliv prohrát, což je pochopitelně odvislé i od toho, v jaké sestavě coby rezerva A týmu nastoupí. Domácí by měli utnout sérii čtyř zápasů bez výhry, aby se brzy nemuseli s obavami dívat na dno tabulky, ale kvalita soupeře jim povolí jen zisk bodu.

Tip experta: 1 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Radostín se po pádu z vyšší soutěže pomalu ale jistě rozkoukal a předvádí zlepšené výkony i výsledky. Tentokrát ovšem narazí na jeden z nejlepších týmů soutěže, který navíc disponuje individualitami, které by se neztratily ani ve výrazně vyšších soutěžích. Pokud se Radostín nevytáhne s extrémně povedeným výkonem, může domácím vzít vítězství snad jedině to, pokud se dle své tradice budou v určitých pasážích zápasu věnovat víc ublíženým diskusím s rozhodčími než vlastnímu výkonu.

Tip experta: 0 44 - 34 - 22 %
Komentář experta:

V Bystřici si po pádu z B-třídy asi nemysleli, že budou po půlce podzimu třetí od konce. Stejně tak Jívoví poté, co projelo III. třídu jako nůž máslem, jistě neočekávalo, že touto dobou bude v přeboru jen do počtu. Pro oba celky je to zápas takříkajíc "o šest bodů", já osobně bych vsadil na to, že Jívoví už nemůže couvnout a s týmy ze spodní části tabulky prostě musí bodovat. Očekávám remízu a v rámci zajímavosti celé soutěže bych hostům přál, aby navázali na výkony z posledních dvou ročníků, a z Bystřice přivezli 3 body.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Mirek Ochrana 5
2. Jaroslav Stupka 5
3. Vojtěch Zedníček 5
4. Roman Velín 5
5. Emil Šibor 4
6. Lukáš Broža 4
7. Martin Pokorný 4
8. Martin Dvořák 4
9. Barbora Štikarová 4
10. Zdeněk Horák 4
11. Pavel Bartoněk 4
12. václav bureš 4
13. Milan Neugebauer 4
14. JAN VEČEŘA 4
15. Martin Kaňka 4
16. Petr Večeřa 4
17. Petr Jelínek 3
18. Jan Mládek 3
19. Aleš Neuman 3
20. Martin Homola 3
21. Přemysl Boguaj 3
22. Zlatan Ibrahimovič 3
23. Luděk Gál 3
24. Jakub Bělehrad 3
25. Petr Pinkava 2
26. David Šobej 2
27. Marek Vařílek 2
28. Han Solo 2
29. Nikola Smolíková 2
30. Jakub Stupka 2
31. Karel Řehoř 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.