HISENSE Hráčem 4. kola, Okresní přebor Žďár nad Sázavou, se stává...

Datum kola: 27.08.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Ondřej Kroupa

32%

Vítězem se stává hráč Rožné Ondřej Kroupa, který získal 32% ze všech hlasů. Toto bylo nejtěsnější hlasování zatím letos, neboť Miloš Prášil na něj ztrácí pouze pár desetin procenta. Jak se objevil Ondřej Kroupa v sestavě kola? O víkendu jeho tým doma sehrál velký zápas proti Dolní Rožínce. Sice Rožná prohrála, ale těsně a navíc Ondřej Kroupa byl vyhlášen hráčem zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Miloš Prášil 31%
3. Jiří Bílek 25%


0

 Vítězem 4. kola se stává hráč Rožné Ondřej Kroupa, který získal 32%, ale na 2. místě střelec Bystřice skončil s 31,67%, takže to bylo vážně hodně těsné. Třetí v tomto kole je Jiří Bílek s 25,33%, který právě proti Rožné dal vítězný gól. Dále už jsou další hráči hodně odskočení. Útočník Polničky Ondřej Průža má 5% ze všech hlasů. Dále 2% má z Osové Bítyšky Ondřej Říha a obránce František Šmerda z Dolní Rožínky. David Fiala získal 1,33%, který hraje za Vír. Pak tu máme dva hráče Bobrové: Vojtěch Křepela a brankář Tomáš Flek.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.