Hráčem 7. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 04.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Šereda

61%

Lukáš Šereda (Baník Krásno) je jako nezastavitelný tank. Střílí jednu branku za druhou a má asi nejlepší formu, kterou kdy měl. Vyhrává jedno hlasování za druhým, nyní už zvítězil počtvrté, ale nikoli nezaslouženě. Zejména díky Lukášovi je totiž Krásno tam, kde je, tedy na první příčce. V souboji o ni v minulém kole navíc Lukáš nastřelil nejprve tyčku, poté vstřelil dvě branky, na třetí nahrál a Krásno zvítězilo 3:1. Není, co dodat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Roman Bureš 25%
3. Tomáš Havlíček 6%


0

A je to tady zase. Pomalu a jistě se to stává býti až neuvěřitelným, ale Lukáši Šeredovi (Baník Krásno) tři vítězství stále nestačila. Ale rozhodně musíme zdůraznit, že Lukáš jde svým úspěchům velice zdatně naproti, protože v sobotu byl opět klíčovým mužem celého utkání Krásna. Lukáš je zkrátka tahoun a rozdílový hráč, který ještě nejspíš rozhodně nemá v úmyslu dobrý začátek sezóny zakončit tímto úspěchem. Ale nyní už k celkovým výsledkům na stupních vítězů. Druhý za Lukášem, se ztrátou šestatřeceti bodů se umístil čtyřgólový Roman Bureš (OSS Lomnice), který se konečně po návratu z Německa chytil a stal se tahounem Lomnice. Třetí pak skončil Tomáš Havlíček (SK Oloví) další z těch, bez nichž by byl jejich tým poloviční.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.