Hráčem 9. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 17.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Roman Schlossbauer ml.

43%

Roman Schlossbauer ml. (Baník Krásno) byl asi největším favoritem tohoto týdne. Poté, co ze sestavy totiž vypadl jeho týmový parťák Lukáš Šereda, mohl Roman zopakovat svůj úspěch z pátého kola, ve kerém vyhrál naprosto jednoznačným rozdílem. A proč se dostal do sestavy tentokrát. Roman hrál proti Rychnovu skvěle v obraně a eliminoval útočné choutky domácích. V závěru utkání navíc svým zásahem definitivně rozhodl, když při převaze soupeře zvýšil na 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Reitmeier 28%
3. František Habr 12%


0

Z sestavy kola minimálně pro jedno kolo vypadl Lukáš Šereda, což dávalo šanci zase jiným hráčům. V sestavě se navíc objevli dva hráči, kteří už letos jednou zvítězili a proto z nich byli velcí favorité. Největším konkurentem jim měl být Tomáš Reitmeier, asi druhá největší hvěžda celé soutěže, který na svou výhru stále čeká. No, a kdo favorizoval tyto tři, nepletl se. Celkem suverénně totiž podruhé zvítezil, celkem podle očekávání, Roman Schlossbauer (Baník Krásno). Za ním poté skončil Tomáš Reitmeier (Královské Poříčí) a třetí pak byl první letošní vítěz, brankář František Habr (OSS Lomnice).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.