Hráčem 16. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 24.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Šereda

57%

Vítězství Lukáše Šeredy (Baník Krásno) rozhodně žádným překvapením není, jak by také mohlo, když je Lukáš na vítězné příčce letos už pošesté. A čím si svou nominaci vysloužil tentokrát? No, opět byl nejaktivnější a nejlepší člen sestavy Krásna, které po nevýrazném výkonu padlo se Starým Sedlem 2:6. O oba dva góly se přitom při individuálních akcích postaral právě Lukáš, který si i za nepříznivého stavu svou úlohu stále plnil dokonale.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Makrlík 17%
3. Roman Bureš 13%


0

Jsme tu s dalšími výsledky a tentokrát máme pro všechny pravidelné čtenáře a fanoušky velmi dobrou zprávu. Opět sice vyhrál, celkem nepřekvapivě Lukáš Šereda (Baník Krásno), který byl tentokrát naprosto bezkonkurenční, my jsme se ale rozhodli uspokojit nejen fanoušky úspěšného krásenského fotbalu. Mimo pravdielného rozhovoru s Lukášem, tedy vítězem, se totiž pokusíme navázat spolupráci také s jedním ze zbylých dvou hráčů na stupních vítězů. A kdo že to tedy je? Jako stříbrný skončil o fous před bronzovým Romanem Burešem (OSS Lomnice) Jan Makrlík (TJ Staré Sedlo). Už to pomalu začíná vypadat, že týmy, kterým se nejvíce daří na hřišti jsou také podobně aktivní i v hlasování. Už nějaký ten pátek totiž dominuje jednoznačně Krásno a o druhé příčky se pere, stejně, jako v tabulce, Staré Sedlo a Lomnice.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.