Hráčem 12. kola, IV. třída sk. B Hradec Králové, se stává...

Datum kola: 24.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Pavel Mareček

46%

Hlasování o hráče 12.kola ovládli fanoušci Převýšova, kteří poslali svému favoritovi skoro celou polovinu ze všech došlých hlasů. Proto se zcela zaslouženě stal hráčem kola Pavel Mareček z Převýšova. Pavel se v druhém poločase přesunul z pozice stopera do útoku a hned to bylo znát. Vstřelil gól, zařídil penaltu a vytvořil si docela dost šancí k zakončení.

S Pavlem Marečkem Vám v nejbližší době přineseme rozhovor

                                                 !!POZOR!!

Sestava středečního 15.kola bude už ve čtvrtek na Webu a bude se hlasovat od čtvrtka 29.10. do soboty 31.10.2015 do 11:59 hod.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Stanislav Bužik 27%
3. Andrej Vinař 14%


0

Druhé místo obsadil Stanislav Bužik z Lužce. Standa uklidnil svůj tým vstřelením druhé branky a navíc podal výborný výkon.

Na třetí příčku po velkém boji poskočil Andrej Vinař z Klamoše. Andrej nastoupil až v průběhu prvního poločasu a od té doby byl nejlepším hráčem domácího týmu.

Kromě toho středečního, nás čekají poslední dvě povíkendová hlasování o hráče kola. To následující si můžete užít od pondělí  2.11. do středy 4.11. do 11:59.hod

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.