Hráčem 12. kola, 1.B třída sk. A, se stává...

Datum kola: 24.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Pavel Hampl

47%

Je zajímavé, jak se naši fanoušci ke konci soutěže vrhli na hlasování. Opět přišel rekordní počet hlasů, kterému vévodil Pavel Hampl z Libáně. O Pavlovi soupeři tvrdí, že je nejlepším gólmanem soutěže. Pavel tradičně podává dobré výkony, ale tentokrát se překonával. A když těsně před koncem utkání chytil penaltu Hlušicím, tak bylo jasné, že tři body zůstanou doma.

S Pavlem Hamplem Vám v nejbližší době přineseme rozhovor

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Roman Dušánek 15%
3. Jan Bareš 11%


0

Druhé místo obsadil Roman Dušánek z Malšovic. Roman je nejlepším střelcem Malšovic a v zápase s Lokádou se mu povedl husarský kousek, když čtyři minuty před koncem srovnal na 1:1 a vynutil si penaltový rozstřel.

Na třetí příčce skončil Jan Bareš z Předměřic. Honza Celý zápas dominoval, vyhrával osobní souboje a dřel až do úmoru, jako správný střední záložník.

Čekají nás poslední dvě hlasování o hráče kola. To následující si můžete užít od pondělí  2.11. do středy 4.11. do 11:59.hod

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.