Hráčem 12. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 28.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Robert Schrehart

31%

Není se ani čemu divit, že  zvítězil právě Robert Schrehart (OSS Lomnice), protože utkání proti Starému Sedlu jsou pro něj něčím výjimečným a vždy se na ně dokáže perfektně nabudit a na hřišti patří k nejlepším hráčům. I tentokrát diktoval tempo utkání a svému týmu udával směr. Sám se na výhře podílel dvěmi góly a na konci utkání slavil zasloužené vítězství a nyní slaví také zasloužené první místo v naší anketě. Gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Smolka 24%
3. Jan Makrlík 18%


0

Díky středeční předehrávce čtrnáctého kola jsme měli možnost se zúčastnit aktivně nezvykle naplánovaného hlasování o hráče kola ve dnech od čtvrtka až do soboty. Výjmečně se hlasování muselo letos už podruhé obejít bez zástupce Baníku Krásno a daleko větší šance měli všichni ostatní hráči. A který z nich se o ni porval nejlépe a dokázal ukořistit zlatou medaili. Je to Robert Schrehart (OSS Lomnice), který získal jednatřicet procent vašich hlasů. Druhý pak skončil Jakub Smolka (Spartak Chodov) a na třetí příčce skončil další zástupce z Lomnice, Miloš Matoušek (OSS Lomnice). Přiště to už budou mít ostatní týmy ale určitě zase o něco těžší.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.