Hráčem 13. kola, 1.B třída sk. A, se stává...

Datum kola: 31.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Dostál

44%

Tentokrát se stal vítězem hráče kola zcela jednoznačně Jan Dostál z Lokomotivy Hradec Králové. Honza patřil v Chlumci k nejlepším hráčům na hřišti. Neustále piloval lajnu a navíc i vstřelil gól. Navíc si Lokáda pravděpodobně zajistila účast v postupové čtyřce.

S Janem Dostálem Vám v nejbližší době přineseme rozhovor

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Ladislav Komárek 13%
3. David Lejp 10%


0

Druhé místo obsadil Ladislav Komárek z Kopidlna. Láďa dřel až do závěrečného hvizdu. I když to k vítězství nepomohlo i tak podal výborný výkon

Na třetí příčku se podařilo vyšplhat Davidu Lejpovi z Předměřic. David opět jako správný kapitán usměrňoval hru svého týmu a perfektně řídil celou obrannou činnost. I díky němu Předměřice vyhrály v Libáni. Předměřice mají kolo před koncem jistotu postupové čtyřky.

Další hlasování o hráče kola nás čeká od pondělí 9.11. do středy 22.11. do 11:59 hod.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.