Hráčem 15. kola, Divize sk. C, se stává...

Datum kola: 14.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Adam Nágl

34%

Bylo vidět, že se hlasovalo o posledního hráče podzimního kola. Přišlo opět veliké množství hlasů, ale vítězství nakonec za celou třetinu došlých hlasů získal Adam Nágl z Ústí nad Orlicí. Adam vstřelil jediný gól v zápase se Suchdolem. Adam je defenzivní záložník a má v závěru sezóny skvělou formu. Bylo ho opět plné hřiště, byl téměř u všeho. Prodal i svou parádní vlastnost, hru hlavou, kterou rozhodl zápas.

 

 

S Adamem Náglem Vám v nejbližší době přineseme rozhovor

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Štěpán Kacafírek 22%
3. Martin Kilevník 18%


0

 

Na druhém místě se umístil Štěpán Kacafírek z týmu TJ Sokol Družba Suchdol. A bylo to právě za zápas s Ústím nad Orlicí. Štěpán sváděl celý zápas neuvěřitelné souboje s domácím Chlebounem. Hlavu měl otlučenou z  obou stran, ale z většiny soubojů vyšel vítězně.

 

 

Třetí příčku obsadil Martin Kilevník z Jaroměře. Jaroměř ve velice dramatickém utkání hostila Semily. Martin se snažil, dřel, vstřelil branku, ale na víc než na jeden bod to nakonec nedalo.

 

 

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování? Mělo by to být příští středu 25.11.2015.

 

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.