Hráčem Podzimu, 1.B třída sk. A, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Pavel Hampl

74%

Dlouhé hlasování o nejlepšího hráče podzimu je za námi a vítěz získal skoro tři čtvrtiny ze všech došlých hlasů. Vítězem se stal Pavel Hampl z klubu TJ Sokol Libáň. Pavlovi poslali fanoušci přes 3100 hlasů.

Pavel je gólman, kterého schopnosti přesahují úroveň B.třídy. V mnoha zápasech podržel svůj tým a také díky němu byla Libáň ve hře o postupovou čtyřku až do posledních kol. V průběhu podzimní části se Pavel stal třikrát hráčem kola, což se žádnému jinému hráči nepodařilo.

S Pavlem Hamplem se pokusíme v nejbližší době udělat rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Vladimír Hnát 12%
3. Václav Branský 9%


0

Na druhém místě se umístil Vladimír Hnát z klubu FK Kopidlno. Vladimírovi fanoušci poslali přes 500 hlasů.

Vladimír Hnát je hráč, který je schopný tým držet na postu stopera, fungovat dobře ve středu pole, plnit jak defenzivní tak ofenzivní úkoly, navíc i střílet branky. Jeho medailová pozice je zcela zasloužená.

Třetí příčku obsadil Václav Branský z týmu FK Chlumec nad Cidlinou B. Vaškovi Fanoušci poslali víc než 380 hlasů.

Václav podával v průběhu podzimu nejvyrovnanější výkony z celého týmu. Stal se i hráčem posledního kola. S pěti vstřelenými góly se stal nejlepším střelcem svého týmu.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.