Hráčem 10. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 26.03.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Reitmeier

46%

Velmi dlouho to vypadalo, že se jedna z nejvýraznějších postav soutěže nedočká svého prvního kýženého vítězství ani tentokrát, ale po drtivém závěru hlasování nakonec diváci rozhodli o tom, že tentokrát už se Tomáš dočká. A rozhodně ne nazslouženě. Útočník Baníku Královského Poříčí nakročil do jarní fáze přesně tak, jak by se od lídra střelecké tabulky dalo čekat, a sice hattrickem, čímž výrazně odskočil druhému Šeredovi, který nenašel recept na lomnického Marku. I díky Tomášovi tak Poříčí své první utkání zvládlo skvěle a Dolní Rychnov hladce porazilo, otázkou však je, zda se Baníku takhle dobře povede také proti soupeřm z vyších pater tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Roman Schlossbauer ml. 33%
3. Tomáš Peleška 16%


0

Výsledky prvního hlasování o hráče úvodního jarního kola jsou zveřejněny. Asi jste si již všimli, že při hlasování se už nejedná o žádnou skrytou soutěž, ve které jste neměli k dispozici nahlédnout do průběžných výsledků, ale ba naopak, po celou dobu hlasování byly průběžné výsledky uvedeny vedle hráčů. Od tohoto kroku bychom si mohli slibovat, že přispěje větší různorodosti vítězů, což se minimálně v prvním kole podařilo a překvapivě, nikoli však nezaslouženě, zvítězil vůbec poprvé nejlepší střelec soutěže Tomáš Reitmeier, kterému se podařilo během úterního večera a středečního dopoledne sesadit z trůnu do té doby vedoucího a favorizovaného Romana Schlossbauera ml.. Třetí místo v tabulce pak zbylo na Tomáše Pelešku, který se ve hře o nejvyšší příčku držel velmi vysoko také hodně dlouho.

Všem vítězům gratulujeme a přejeme mnoho štěsí do dalších kol.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.