Hráčem 14. kola, IV. třída sk. A Plzeň - Sever, se stává...

Datum kola: 23.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Hyrát

43%

Tento hráč si zasloužil tuto anketu vyhrát právem a my mu samozřejmě gratulujeme! Vstřelil nejvíce branek ze všech hráčů této soutěže o tomto víkendu Pro tým Kozolup byl Hyrát obzvláště ve 2. půli zápasu nezadržitelným. Nasázel skvělé 4 branky a ještě 1 připravil pro svého spoluhráče. Hyrát hraje i soušasně za A tým, kde dokázal v sobotu vstřelit hattrick a tím pádem měl na kontě z celého víkendu 7 neuvěřitelných branek. Tento čin se jen tak někomu nepovede. V pátek se všichni můžete těšit na rozhovor s tímto borcem.

Ještě jednou GRATULUJEME!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Pavel Malý 31%
3. Petr Maresch 11%


0

Toto hlasování přineslo nejvíce hlasů ze všech 3 jarních anket. Rozdíl hlasů mez prvním a druhým nebyl až tak markantní.  My všem zúčastněným děkujeme! 

Pavel Malý - tento stoper si vysloužil skvělé 2. místo za svoje výborné pokrývání protivníků a patřil k těm, kdo zakládal útočné akce. My mu gratulujeme!

Petr Maresch - přesto, že obdržel "jen" 11% všech hlasů, obsadil krásnou třetí příčku ankety. Zasloužil si ji svým skvělým výkonem v 1. poločase. Přesto, že je to obránce, často se tlačil i do útoku a hodně toho naběhal.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.