Hráčem 18. kola, IV. třída sk. A Plzeň - Sever, se stává...

Datum kola: 21.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Dalík

51%

Stal se tak druhým brankářem, co tuto anketu vyhrál. Dalík za svá záda během celého zápasu pustil proti silné Blatnici jen jednu branku. I díky němu zvítězily Pňovany na půdě Blatnice 1:2! S tímto vítězem uděláme v pátek rozhovor a vy se už můžete těšit, co nám na otázky odpoví? Článek vyjde tradičně v pátečních večerních hodinách.

GRATULUJEME!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Pavel Pancurák 30%
3. Václav Albl 5%


0

Tak nám skončilo hlasování a máme tu dalšího vítěze na pozici brankáře. Tentokrát se jedná o gólmana z Pňovan. Tento tým tak má prvního zástupce, který tuto anketu vyhrál. Děkujeme všem, co jste zasílali hlasy a také musíme pogratulovat hráčům na stupních vítězů!!!

 

Pavel Pancurák - záložník Kozolup se umístil na pěkném 2. místě. Tento mladý dorostenec podal v domácím prostředí proti Zbůchu velmi dobrý výkon. Výrazně svému týmu pomohl k vítězství svými dvěma brankami. Gratulujeme!!!

Václav Albl - stoper Pňovan si v anketě vybojoval krásné 3. místo. V zápase ukázal jaký je to hráč, když za jeho záda v obranné linii neprošlo téměř nic. Svému týmu se ve víkendovém zápase výrazně uplatnil. Gratulujeme!!!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.