Hráčem 19. kola, IV. třída sk. A Plzeň - Sever, se stává...

Datum kola: 28.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Aleš Kysela

70%

Záložník Kunějovic zvítězil s obrovským náskokem v počtu hlasů. Celkem mu bylo zasláno skvělých 70% všech hlasů. V zápase byl velmi platným hráčem. Jako první otevřel skóre utkání. Vytvářel hru a připravoval možnosti svým spoluhráčům. S vítězem uděláme v pátek rozhovor a vy se už můžete těšit, na co se ho všechno zeptáme. 

GRATULUJEME!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Ondřej Svítil 19%
3. Aleš Mayer 4%


0

Děkujeme všem za zaslané hlasy a gratulujeme prvním třem, kteří se umístili na stupních vítězů. Vítěz pochází už po třetí z Kunějovic. Předchozími vítězi z tohoto mužstva byli: Petr Kraus a Aleš Mayer. Vítěz Aleš Kysela ovládl anketu celkem jednoznačně. Hráč umístěný na druhém místě ztratil mnoho hlasů na prvenství. 

 

Ondřej Svítil - záložník, umístil se na krásném 2.místě. Tento hráč když se objeví v sestavě kola, tak vždy skonči vysoko. Ale vždycky mu vítězství vyfoukne někdo jiný. Ve víkendovém zápase podal velmi dobrý výkon a hodně toho naběhal. Je velmi platným hráčem Pňovan. Vstřelil k tomu jednu branku. Gratulujeme ke 2. místu!!!

Aleš Mayer - brankář, už jednou vyhrál tuto anketu. Teď může pogratulovat k vítězství svému spoluhráči. Svůj tým dokázal v určitých momentech podržet. Právě i on má podíl na vítězství 6:1. Gratulujeme tentokrát k 3. místu!!!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.