Hráčem Roční. kola, 1.B třída sk. A, se stává...

Datum kola: 06.07.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Pavel Chval

54%

Za nejlepšího hráče sezony 2015/2016 jste označili záložníka či útočníka Chodové Plané Pavla Chvala. Byl to právě on, kdo stál u obrovského nárůstu formy Chodovky, sázel jednu branku za druhou, ničil obrany soupeře a jeho střelecký účet se zastavil na čísle 29. V týmu určitě doufají, že bude podobné výkony podávat i v nadcházejícím ročníku. Pokud si dokáže přenést formu z jarní části, mají se fanoušci na co těšit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Milan Stoklasa 17%
3. Lukáš Bydžovský 16%


0

Na druhé pozici skončil obránce Dlouhého Újezda Milan Stoklasa. Jeho skvělé výkony vytáhly Dlouhý Újezd až do baráže o postup, kde mu ale vystavil stopku tým Kdyně. Se sezonou ale mohou být hráči i fanoušci určitě spokojení.

Třetí místo obsadil kapitán Částkova Lukáš Bydžovský. Jeho přínos pro hru Částkova je neuvěřitelný, vsítil několik důležitých branek a především díky němu obsadil Hraničář skvělou šestou příčku. Pokud naváže na výkony z loňské sezony, mohou v týmu pomýšlet i na vyšší mety.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.