Hráčem 8. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 24.09.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jiří Popovič

49%

Jiří Popovič získal téměř polovinu všech odeslaných hlasů a proto o jeho vítězství v anketě nemohlo být pochyb, na výhru se svým týmem však stále čeká a nedočkal se ani tento víkend proti TJ Sokol Čejov. Prolomí-li Tatran tuhle sérii uvidíme už tento čtvrtek a v zápětí hned v neděli. S vítězem vám v následujících dnech nabídnu, jak již bývá zvykem, rozhovor s hráčem kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Aleš Kos 33%
3. Lukáš Ehrlich 8%


0

Z vítězství v anketě hráč kola Poutník ligy se může tentokrát radovat Jiří Popovič, obránce TJ Tatran Červená Řečice, který se nemalou měrou zapříčinil o to, že zelenobílí neodjeli z Čejova s prázdnou. Na druhém místě skončil kanonýr TJ Slovan Kamenice nad Lipou "B" Aleš Kos, jehož fanoušci mu během úterka málem zajistili první místo v hlasování, tento útok však příznivci Jiřího Popoviče zase odvrátili a vítězi tak zajistili bezpečný bodový rozdíl. Aleš Kos se v utkání s Pacovem předvedl mimo jiné vstřeleným gólem, který byl nakonec i tím rozhodujícím o vítězství Slovanu. S velkým odstupem, přesto i s nemalým náskokem na čtvrté místo obsadil 3. příčku Lukáš Ehrlich z Plačkova, který se svým výkonem výrazně podílel na výhře v derby proti Budíkovu.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.