Hráčem 2. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 18.08.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Petr Klíma

48%

Nejlepším hráčem úvodního herního kola OP na Českobudějovicku se stal záložník Petr KLÍMA z rezervního týmu SK Jankov. I on byl jedním z důležitých dílků v jankovské sestavě, která si připsala vcelku jednoznačné vítězství v úvodním derby s týmem TJ Sokol Žabovřesky. Své spoluhráče zásoboval a vybízel přihrávkami k ohrožení soupeřovi branky a ve třech případech také byly jeho pobídky vyslyšeny a přetaveny v branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jiří Trnka 27%
3. Martin Řezníček 10%


0

Úvodní kolo nového ročníku OP Českobudějovicka máme za sebou a stejně tak hlasování o prvního vítěze v anketě Hráč kola. Do hlasování se zapojili takřka fanoušci všech nominovaných hráčů, ale nejvíce ovládli jako loňský ročník anketu fanoušci jankovského a zlivského fotbalu jako tomu bylo i loňský ročník. To také ovlivnilo pořadí na prvních třech místech. Na 3. místě se umístil univerzál z obranných či záložních řad Martin ŘEZNÍČEK ( SK Jankov "B" ), jenž ve víkendovém zápase dokázal, proč byl zvolen Nejlepším hráčem OP v ročníku 2018/2019. Nejen, že připravil jednu branku, ale hlavně sám vstřelil hattrick a měl největší podíl na jasné výhře v derby se Žabovřesky. Na 2. místo se dostala nová a zkušená akvizice v obranných řadách Jiří TRNKA ( SK Zliv ), který utvořil na hřišti Hluboké nepropustnou stoperskou dvojici s J. Zrunem a pomohl při těsné výhře vynulovat domácí ofenzivní hráče. 1. místo si na úvod sezóny vysloužil záložník Petr KLÍMA ( SK Jankov "B" ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.