Hráčem 13. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 03.11.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Michal Pícha

57%

Dalšího vítěze v hlasování o Hráče kola má leader soutěže z SK Zliv, když jste svými hlasy zvolili útočníka Michala PÍCHU, který je v novém působišti velmi platnou ofenzivní posilou a byť neodehrál všechna podzimní utkání, průměr vstřelené branky má takřka jeden gól na zápas, ve kterém nastoupí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Matěj Prediger 23%
3. Robert Hanzal 9%


0

Máme za sebou předposlední podzimní 13. kolo OP a s ním i hlasování o Hráče kola, které dopadlo možná dle očekávání, i když dle excelentímu výkonu na hřišti by si titul Hráče kola zasloužil druhý v pořadí. O výsledcích ale rozhodujete vy čtenáři a fanoušci, tudíž na 3. místo se díky vašim hlasům dostal Robert HANZAL ( SK Zliv ), který se do sestavy leadera soutěže vrátil po dvouzápasové nucené pauze zapříčiněné disciplinárním trestem a hned jej bylo na hřišti plno. Byl mozkem hry zlivského týmu a svůj výkon korunoval vstřelenou brankou. Na 2. místě skončil objektivně asi nejlepší Hráč kola víkendu Matěj PREDIGER ( SK Jankov "B" ), který zazářil v zápase proti nováčkovi OP z Nových Hradů, kde pokořil brankáře J. Tomáška hned 4 přesnými zásahy. Vítězem se stal další útočník v Sestavě kola Michal PÍCHA ( SK Zliv ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.