HISENSE Hráčem 17. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 09.04.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Oldřich Zámorský

64%

K fotbalu ho přivedl táta v 5 letech a téměř celou mládež prožil ve Zlíně. V době začátku vysokoškolského studia přestupuje do, podle jeho slov, „poloprofesionálního“ týmu do Provodova, kde prožil krásných a úspěšných 8 let. „Tady bych poznamenal, že rok 2006 byl poslední rok, kdy jsem tak nějak pravidelně trénoval“ doplnil. Později se mu ozvali funkcionáři z Nevšové, alias předsedkyně oddílu Ivana Urbanová, s cílem postoupit poprvé v historii z okresního přeboru. To pro něj byla veliká motivace. Plácli si a z okresu to opravdu dotáhla Nevšová až do kraje, kde je dodnes. Dlouhodobě ale Nevšová hraje bez něj, protože soutěžně přestal hrát asi v roce 2017. Zámorský zavtipkoval: „Chodím zcela výjimečně, když Nevšová potřebuje pomoc, tak blanický rytíř Ola přijede a pomůže. A to na všech postech - brankář, střední záložník nebo hrotový útočník…“

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Patrik Kvasnica 12%
3. Erik Trlida 9%


0

Brakář týmu TJ Sokol Nevšová Oldřich Zámorský vyhrává 17. kolo Krajského přeoru ve Zlínském kraji. Nevšová ovládá hráče kola už třetí kolo v řadě. Celkově 154 hlasů rozhodlo o vítězi Zámorském a dalších dvou skvělých umístěých hráčů: Patrik Kvasica a Erik Trlida. GRATULACE!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.