Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč třikrát stahovala skóre


Branky


0

Fotbalisté Březníku v zápase proti Valeči vedli, ale soupeř pokaždé dokázal vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březník se dostal dvakrát do vedení

Březník přivítal na svém hřišti silný tým z Valče. Pro Březník to byl první zápas před vlastními fanoušky. Venku si připsal po jedné výhře a jedné porážce. Valeč zvládla vstup do soutěže celkem solidně a patří jí druhé místo se ziskem čtyř bodů. Ale nyní je čekal těžký protivník z Březníku, který na Valeč umí, o čemž se hosté přesvědčili vloni na podzim, kdy si odvezli čtyřgólový příděl. Utkání s vysokými teplotami spíše lákalo někam k vodě, ale rozpis utkání je neúprosný pro všechny. Do zápasu vstoupili lépe domácí a v 11. minutě Jaroslav Franěk mazácky otevřel skóre utkání -1:0. Bohužel pro domácí, po chybě domácího gólmana Vlastimila Zedníčka Březník lacině inkasoval a hosté tak vyrovnali Martinem Ludvíkem v 18. minutě na 1:1. V prvním poločase ale byli domácí lepším týmem a mohli zápas rozhodnout. Bohužel pro ně, z mnoha šancí už skóroval pouze ve 22. minutě Jaroslav Franěk -2:1. Domácí tým tak odcházel do kabin se zaslouženým ale jen jednogólovým vedením.

Hosté dokázali vždy srovnat

Do druhého poločasu vstoupil soupeř lépe a po skrumáži ve vápně dopravil míč do sítě ve 49. minutě střelec hattricku z minulého kola Jan Brabec a opět vyrovnal, tentokrát na 2:2. V dalším průběhu utkání hosté lépe kombinoval a tlačili domácí tým. Březník však překvapil z ojedinělého protiútoku a v 80. minutě potřetí v zápase překlopili skóre na svou stranu zásluhou Víta Frańka -3:2. Valeč však ještě více přitlačila, nakonec dokázala v 86. minutě vyrovnat opět Martinem Ludvíkem na 3:3 a dovést tak zápas do spravedlivé dělby bodů. Také Valeč promarnila jít do čela soutěže, které vévodí Pyšel.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březník
Krupička Jaroslav, trenér: "Do zápasu jsme vstoupili lépe a J. Franěk mazácky otevřel skóre. Bohužel, po chybě gólmana jsme lacině inkasovali. V prvním poločase jsme ale byli lepším týmem a mohli zápas rozhodnout. Bohužel z mnoha šancí už skóroval pouze J. Franěk. Do druhého poločasu vstoupil soupeř lépe a po skrumáži ve vápně dopravil míč do sítě. V dalším průběhu utkání lépe kombinoval a tlačil nás. My jsme však překvapili z ojedinělého protiútoku a překlopili skóre na svou stranu. Valeč však ještě více přitlačila, nakonec dokázala vyrovnat a dovést tak zápas do spravedlivé dělby bodů.

SK Valeč
Macek Pavel, trenér: První poločas špatný, po přestávce přišlo zlepšení, vyrovnali jsme měli jsme šance jít do vedení, ale nedali jsme. soupeř nás potrestal a nakonec musíme být s bodem spokojeni.



Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - K. Kovařík [-] , M. Stříž [-] , M. Flesar [-] , L. Babčan [-] - L. Rybníček [-] , V. Franěk [-] , J. Krupička [-] , S. Sedlák [-] (66. J. Trojan [-] ) - J. Franěk [-] , J. Musil [-] -

SK Valeč
M. Veselý [-] - J. Pokorný [-] , M. Chytka [-] (46. M. Kárník [-] ) , P. Chládek [-] (84. M. Kopuletý [-] ) - J. Sirota [-] , D. Procházka [-] (46. M. Salák [-] ) , M. Dufek [-] , D. Cabejšek [-] , F. Macek [-] - J. Brabec [-] , M. Ludvík [-]

ŽK: 70. J. Krupička , 82. L. Rybníček , 89. K. Kovařík - 64. M. Kárník , 75. J. Sirota , 83. F. Macek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUDLÍK Pavel - STANĚK Jaroslav (N), KÁRNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.