5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březník ze Smrku pětkrát kapituloval


Branky


43. T. Man , 51. T. Man , 61. M. Pitor , 63. M. Pitor , 76. O. Maláč
0

Fotbalisté Smrku se dočkali po dlouhé době bodového zisku, a to hned tříbodového po vysoké výhře 5:0 nad Březníkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Smrk po úvodní vysoké domácí výhře nad Rouchovany, získal za posledních šest zápasů pouze bod a bude muset hodně přidat, aby jeho účinkování v III. třídě netrvalo pouze rok. Březník naopak zaznamenal dvě výhry v řadě a je již čtvrtý. V prvním poločase byla hra poměrně vyrovnaná, ale oba týmy měly problémy s koncovkou. Když už se zdálo, že se diváci v prvním poločase žádné branky nedočkají, přišla ve 43. minutě akce domácích, na jejímž konci byl zakončující Tomáš Man, který přeci jen poslal domácí do poločasového vedení 1:0.

Ve druhé půli již kralovali domácí

Do druhého poločasu vstoupili domácí impozantně. Jakoby na hostech ještě nesla stopy inkasovaná branka ze závěru poločasu a už lovil v 51. minutě další merunu ze své sítě kapitán hostů Vlastimil Zedníček, kterého svou druhou trefou překonal Tomáš Man -2:0. Hosty pak po deseti minutách srazila dvouminutovka, kdy se dvakrát po sobě prosadil v 61. a 63. minutě Miroslav Pitor -4:0. Zápas tak byl vlastně rozhodnut a této eufórie využili domácí ke vstřelení další branky. O tu se postaral nový střelec utkání, jímž byl v 76. minutě domácí útočník Oskar Maláč. -5:0. Závěr zápasu už se pak mohl dohrávat ve velkém poklidu a bez nervů.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Smrk
Horký Karel, trenér: První poločas dnešního utkání se hrál téměř bez šancí, přesto jsme se v závěru poločasu dostali do vedení. Ve druhém poločase jsme pak konečně protrhli střeleckou smůlu a zaslouženě jsme vyhráli.

TJ Sokol Březník
Flesar Michal, hráč na marodce: Do Smrku jsme zajížděli se slepenou sestavou, kdy chybělo 6 hráčů základní sestavy a dalších 8 bylo omluveno. Tomu také odpovídala předvedená hra na hřišti. Bohužel jsme si nedokázali vytvořit nějaké vyložené šance a v druhém poločase jsme propadali ve středu pole. Nezbývá, než zaslouženě pogratulovat soupeři ke 3 bodům."



Sestavy


TJ FC Smrk
M. Cejpek [-] - F. Nováček [-] , D. Franc [-] , F. Wortner [-] , V. Jaskula [-] (81. J. Martinovský [-] ) - O. Sobotka [-] (69. O. Suk [-] ) , T. Man [-] , Š. Hort [-] , L. Slavík [-] - M. Pitor [-] , O. Maláč [-] (86. K. Horký [-] ) -

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - L. Babčan [-] , J. Chadim [-] , D. Břoušek [-] , M. Stříž [-] - T. Homola [-] , V. Franěk [-] , P. Flesar [-] - J. Trojan [-] - D. Vérosta [-] , R. Sobotka [-]

ŽK: 53. O. Sobotka - 66. D. Břoušek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - MILOTA Tomáš, MUSIL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.