5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Rouchovany bůrem sestřelily vedoucí Pyšel


Branky


10. P. Křivánek , 18. J. Slabý , 26. J. Králík (p.) , 75. J. Slabý , 86. J. Slabý
0

Zápas posledního týmu tabulky Rouchovan proti vedoucímu Pyšely skončil nečekanou vysokou výhrou domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým zaskočil hosty

Podzim už plně převzal vládu nad počasím a tak se v sobotu teplota šplhala jen k pouhým 10 °C. Na tuto situaci byli naštěstí fanoušci připraveni a někteří dojeli i v zimních bundách. Mohli se V Rouchovanech, krom pivka a douzované cigárky, občerstvit a zahřát i voňavým svařáčkem. Jako host na trávník rouchovanského hřiště tentokrát zavítal Pyšel, který si drží první příčku a prozatím neprohrál. Zato domácí Rouchovany naopak zatím ještě nevyhráli.
Utkání odstartovalo ve velkém stylu, už ve 3. minutě zahrávali hosté penaltu, která naštěstí jen lízla břevno. Tento neúspěch exekutora jakoby nakopl domácí. Jen o pár minut později se prosadil ve vápně Jaroslav Slabý, s jeho střelou si brankář poradil. Na výlet z obraných pozic se vydal Petr Jelínek, po narážečce s Jaroslavem Slabým se dostal do vápna, ale tváří tvář proti brankáři neuspěl. Vše napravil až v 10. minutě Patrik Křivánek, který poslal míč do sítě 1:0. Do listiny střelců se zapsal v 18. minutě také Jaroslav Slabý -2:0. Tempo hry bylo i nadále vysoké a hrozila i Pyšel. Ve 26. minutě byla odpískána další penalta, tentokrát ale na opačné straně. K tomuto kopu se postavil Jiří Králík a s přehledem poslal míč k tyčce 3:0. (Dle osobních statistik Jirky Králíka z 88 kopaných penalt 1 neproměněná! Konečně majídomácí hráče pro zahrání této situace.)

Domácí ještě skóre navýšili

V druhé půli se stáhl do obranných pozic Patrik K. kvůli vyztužení obrany a Pyšel na to odpověděl tím, že začal útočit ve více hráčích. Tomuto tlaku však domácí odolávali a naději na první vítězství a zároveň i první nulu držel nad vodou skvěle chytající David Holoubek. Další ránu dostali hosté v 75. minutě. Odkop od brány posunul hlavou Pavel Vala, zle zafungovala obrana Pyšelu a míč se dostal k Jaroslavu Slabemu, který jej s jistotou uklidil do branky 4:0. Definitivní podoba výsledku se vyladila v 86. minutě. Od vápna k vápnu zatáhl míč stoper Petr Jelínek a přihrávkou na Jaroslava Slabého ho vybídl k dokončení hattricku -5:0.



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Jelínek Petr, hráč: Rouchovany konečně předvedli výborný týmový a bojovný výkon a ejhle, vyšlo to i proti do té doby neporazitelnému týmu. Pyšel nehrál zle, ale bylo vidět, že nás podcenil a myslel si, že rozdáváme body zadarmo. Kompletní resumé zápasu = na tutovky 9:7, na penalty 1:1, na branky 5:0.

TJ Sokol Pyšel
Šubert Martin, trenér: Tento zápas nám vůbec nevyšel. V první polovině zápasu nás soupeř zaskočil, dokázal proměnit šance, které si vytvořil. Za stavu 3:0 bylo těžké otočit vývoj utkání. Proto jsme v druhé půlce otevřeli hru, ale bohužel jsme neproměnili šance.



Sestavy


1.SK Rouchovany
D. Holoubek [-] - P. Jelínek [-] , R. Zloch [-] , J. Maša [-] , M. Virgl [-] - P. Pachr [-] , P. Vala [-] , P. Křivánek [-] , D. Fiala [-] - J. Slabý [-] , J. Králík [-]

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - L. Šoukal [-] , J. Hejátko [-] , L. Tůma [-] , R. Šoukal [-] - L. Sobotka [-] (30. D. Kudrna [-] ) , D. Šabacký [-] , O. Tůma [-] , I. Nováček [-] - J. Tůma [-] , J. Nestr [-]

ŽK: 45. I. Nováček , 48. D. Šabacký , 62. R. Šoukal .
Hráči zápasu: D. Holoubek , P. Pachr .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KLEIN Dušan - HORKÝ František (N), ŠOUKAL Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.