3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel ve šlágru kola zvítězil


Branky


24. J. Nestr , 25. J. Nestr , 68. J. Oulehla - 7. J. Brabec
0

Důležitý zápas podzimu zvládli na hřišti Pyšele lépe domácí borci po výhře 3:1 nad Valčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Nestr slepenými góly otočil vývoj utkání

Na domácí hřiště Pyšel přijela letos dobře hrající Valeč. Už od první chvíle byl zápas vyhrocený, ale rozhodčí Syrový zápas zvládal až do poslední chvíle korigovat. Do zápasu vkročili lépe hosté. V 7. minutě po krásném centru na takřka osamoceného hostujícího Brabce, který hlavičkou uklidil míč za záda domácího Teplého a Valeč šla do vedení- 0:1. Hráči Pyšela však zápas nevzdávali a rvali se dopředu. Ve 24. minutě se ve vápně dostal k míči Nestr, který se nemýlil a vyrovnal- 1:1. O minutu později, tj. ve 25. minutě se o převrat utkání postaral znovu dobře hrající Nestr, který prudkou ránou z „voleje" k tyči, otočil zápas a Pyšel šel do vedení – 2:1. Více gólu první půle nepřineslo, a proto se do kabin šlo lépe domácím.

Domácí si výhru pojistili

V druhé půli zápasu tempo hry určovali spíše domácí. Měli míč spíše na svých kopačkách. V 68. minutě zvýšil skóre domácí Oulehla, když se dostal na velkém vápně k míči a ránou z 18 metrů se nemýlil -3:1.Ke konci zápasu týmy prostřídali hráče a Valeč byla nebezpečná, hrozila z brejků, ale dvoubrankový náskok si Pyšel bezpečně pohlídal. V 85. Minutě mohl Jiří Oulehla pojistit výhru domácího týmu, ale míč šel těsně vedle brány. Zápas tedy skončil vítězně pro domácí Pyšel, který zaslouženě bere 3 body a stále má na čele soutěže dostatečný náskok.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Šubert Daniel, trenér: Po minulém nezdaru v Rouchovanech jsme nepodlehli panice. Do zápasu jsme vstupovali s jasným odhodláním - napravit reputaci před domácím publikem a naplno bodovat. I když jsme dostali rychlou branku, hráli jsme trpělivě, proto se nám podařilo otočit výsledek již v první polovině utkání. Musím pochválit všechny hráče, tetno zápas odehráli s velkým nasazením a důrazem.

SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Utkání rozhodly dvě věci, důraz a bránění před a v našem pokutovém území a využívání vyložených šancí, dnes jsme ukázali co všechno se dá zahodit,toto jsou pro fotbal důležité věci a proto utkání skončilo pro nás nepříznivým výsledkem.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - L. Šoukal [-] , O. Adam [-] , L. Tůma [-] , R. Šoukal [-] - I. Nováček [-] , D. Šabacký [-] , J. Oulehla [-] - P. Dufek [-] , J. Tůma [-] , J. Nestr [-] -

SK Valeč
Z. Macek [-] - M. Ludvík [-] , J. Brabec [-] , J. Sirota [-] , D. Procházka [-] , M. Kárník [-] , D. Cabejšek [-] , F. Macek [-] , M. Chytka [-] , J. Pokorný [-] , P. Chládek [-]

ŽK: 39. O. Adam - 42. M. Kárník , 62. J. Pokorný , 68. M. Ludvík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - KUDRNA Ladislav (N), KÁRNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.