Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 10:00

21.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustiměř získal důležité body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Před utkáním dělilo v tabulce oba soupeře 11 bodů, což do role favorita pasovalo spíše domácí tým. Domácí více kombinovali, ale hosté  byli nebezpečnější pře brankou. V 18 minutě se na pravé straně hřiště uvolnil hostující Spodný, odcentroval míč před branku domácích a na přední tyči se hlavou prosadil Petr Snídal – 0:1. Náznak ohrožení branky hostů přišel pro domácí až ve 30 minutě. Dlouhý pas za obranu Pustiměře zkoušel zakončit Pacanda z první, ale střela z těžké pozice se mu příliš nepovedla. Úspěšnější byl Pacanda o minutu později, když z levé strany přihrával do pokutového území, zblokovaný míč se odrazil před M. Vránu a ten prostřelil vyběhnuvšího Uhlíře v brance Pustiměře – 1:1. Domácí se pak před branku hostů dostávali přetaženými míči zejména z pravé strany, avšak do úspěšného zakončení se nikdo z hráčů Vícemilic nedostal. Na druhé straně hosté nedokázali využít některé dobře se rozvíjející útočné akce, většinu jejich střeleckých pokusů ze střední vzdálenosti blokovali domácí obránci a střela Spodného, z trestného kopu, mířila těsně nad domácí branku.

 

Druhý poločas byli aktivnější hosté. Vycházeli z dobře fungující defenzívy a vypracovali si hned několik přečíslení. V koncovce však jejím hráčům chyběl větší klid a drzost v pokutovém území. Jejich snaha se vyplatila v 70 minutě, kdy Měřínský, s trochou štěstí, tečoval dlouhé autové vhazování Spodného a překvapil domácího gólmana – 1:2. Poté se na hřišti zbytečně přiostřilo a hlavní rozhodčí musel v jinak slušném utkání zchladit horké hlavy obou soupeřů žlutými kartami. Poté se do obrovské gólové šance dostali opět hosté a domácí museli na třikrát a se štěstím odkopávat míč po nedůrazných pokusech hostů. Když pak ale v 80 minutě přece jen dokázali hosté skórovat na 1:3, zdálo se, že je o výsledku rozhodnuto. Posledních 10 minut však patřilo domácím. Ti zavřeli svého soupeře v jeho šestnáctce a po sérii rohových kopů prostřelil jeden ze střídajících domácích hráčů gólmana Pustiměře – 2:3. V infarktovém závěru však stál na správném místě a svým pohotovým zákrokem uhájit vedení svých spoluhráčů.

 



Ohlasy k zápasu



FK Pustiměř
Pavel Holub (asistent trenéra FK Pustiměř): Přestože jsme v minulých dvou mistrovských utkáních vyšli bodově naprázdno, za předvedený výkon a hru se podle mého názoru hráči stydět rozhodně nemuseli. Chybělo nám trochu štěstí a také soustředění na hru až do závěrečného hvizdu rozhodčího. Nezvládli jsme totiž závěry zápasů, v nichž jsme vždy inkasovali a přišli tak o všechny body. Do dnešního zápasu jsme proto šli s pokorou a také s vědomím, že do konce soutěže budeme hrát o záchranu. Před utkáním jsme hráče ujistili o tom, že to není ostuda, a že právě teď se může ukázat síla mužstva a vzájemná pospolitost. Myslím, že to dnes bylo vidět po většinu utkání, za což bych jim chtěl poděkovat a poblahopřát k důležitému vítězství. Čekají nás teď zásadní zápasy celé sezóny, které musíme zvládnout, a dnešní úspěch by nám k tomu měl dodat sebedůvěru. Bude teď nutné, aby se na tyto zápasy každý z hráčů dobře připravil a podal v nich maximálně zodpovědný a obětavý výkon. Jsem přesvědčený o tom, že mužstvo má na to, aby tuto fázi soutěže zvládlo.



Sestavy


TJ Vícemilice
M. Pacanda [-]

FK Pustiměř
P. Uhlíř [-] - J. Kudýn [-] , P. Hanák [-] , M. Rozehnal [-] , L. Kučírka [-] - P. Snídal [-] , J. Kudýn [-] , P. Spodný [-] , V. Měřínský [-] (78. T. Hůlka [-] ) - M. Smejkal [-] , J. Brandýs [-] (62. M. Jelínek [-] )

ŽK: 72. M. Jelínek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.