Bory B po další výhře drží druhé místo


Branky


0

Mladíček Petr Viliš dvěma brankami během prvního poločasu poslal domácí, stejně jako minulý týden, do dvoubrankového vedení. Oproti minulému zápasu se, ale domácím podařilo náskok udržet a připisují si tedy další vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Viliš rozhodl o osudu utkání dvěma brankami

V sestavě domácích opět nastoupili bok po boku Petr Viliš a jeho stejnojmenný patnáctiletý syn, který se v minulém kole blýskl dvěma góly. Domácí si od úvodu utkání vypracovali územní převahu a tlačili se do šancí. V 16. minutě vybídl z přihrávkou z poloviny hřiště Lukáš Hladík Petra Viliše ml. k samostatnému úniku a ten tváří v tvář brankáři nezaváhal. Mladík v domácím dresu prokázal skvělý tah na branku a v průběhu první půle se ocitl v souboji s brankářem hostí ještě třikrát. Z těchto vyložených šancí dokázal jednu proměnit v 42. minutě a upravil skóre na poločasových 2:0.

Domácí si již vítězství ohlídali

Po trojnásobném poločasovém střídání domácí i nadále udávali tempo hry a hosty do ničeho vážnějšího nepouštěli. A tak mohli domácí svůj náskok zvýšit. Po situaci na hraně ofsajdové linie se domácí radovali ze vstřelené branky, hosté reklamovali ofsajd, pomezní nemával, ale hlavní rozhodčí Žďánský po chvíli váhání branku neuznal. Hosté se do zakončení dostávali pouze sporadicky, ale ani z rohových kopů a přímého kopu z nebezpečné vzdálenosti nedokázali ohrozit branku střeženou Jakubcem a za celý zápas si nevytvořili žádnou vyloženou šanci. Domácí si tedy po zásluze připisují další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory B
Lukáš Hladík: V dnešním zápase jsme zaslouženě zvítězili 2:0. Všichni kluci podali výborný výkon a soupeře z Jívoví jsme druhou půli jasně přehrávali. Jinak rivalita derby se mezi kluby nekonala :)

FC Santus Jívoví B
Josef Požár: Neodehráli jsme špatný zápas a rozhodně jsme nebyli vyloženě horším týmem. V první půlce jsme, ale dvakrát nedokázali uhlídat domácího kapitána a v druhém poločase si to už Boráci zkušeně pohlídali a tak si musíme na první výhru ještě počkat.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - SMAŽENKA František (N), GREGAR Vítězslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.