Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačlavice obhajují


0

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za úmorné horka se odhrál nedělní zápas v Radslavicích. Pačlavice přijely na hřiště soupeře obhájit první místo a Radslavice mohli jen překvapit. Zápas začal velice svižně. Již ve 2 minutě stříleli pačlavičtí trestný kop, ovšem Pučan trefil jen tyč. Vzápětí udělal hostující Kocourek chybu a Pačlavice mohly inkasovat první branku, to se ovšem nestalo, díky výbornému Klimkovi v bráně. Avšak v 6 minutě roh domácích odvracel hlavou Veselý, ale radslavický kanonýr ještě dorážel z 30 metrů k levé tyči, gól - 1:0. O dvě minuty později vedou hosté útok v čele se Špatinou, ovšem zastavuje je domácí gólman. Na vyrovnávací gól se dlouho nečekalo. Hned ve 13 minutě se Špatina trefuje a dorovnámá skóre na 1:1. Za chvíli předvedly Pačlavice další kombinaci na jejímž konci byl Grepl, který se do prázdné brány trefuje - ofsajd. Ten samý hráč má další možnost v 19 minutě, ten ovšem tváří v tvář gólmanovi neuspěl. Grepl si ovšem ještě do poločasu připisuje přihrávku. Spolu s Jiříčkem přešli přes obranu a skórují na 1:2.

Na začátku druhé půle mohli diváci vidět šance na obou stranách. Pačlavice držel vzadu Klimek, ovšem směrem vpřed zahodil Špatina tutovou šanci. v 74 minutě kopou Pačlavice trestný kop, ten ale domácí gólman vyraží, ovšem Špatina je nachystaný a míč pohotvě uklizí do sítě - 1:3. O čtyři minuty později se stejný hráč trefuje již po třetí - 1:4. v 83 minutě se ještě daří Radslavicím se skóre něco udělat - 2:4. Dlouho se ale neradovaly. V zápětí hostující brankář Klimek zvyšuje z penalty - 2:5. Na konečných 2:6 přepisuje skóre Marek Petroš, když si jeho centr srazil do branky vlastní obránce.



Ohlasy k zápasu



FK Pačlavice-Dětkovice
Leoš Svobodník (FK Pačlavice): Jsem spokojen s vítězstvím, předvedenou hrou a také s tím, že se střídající Ondra Dostalík vcelku plnohodnotně zapojil do hry. Soupeř v druhé půli odpadl a až na výjimky to byla z naší strany hra na jednu branku. Hoši si teď zápasy užívají a už se těšíme na Dědice."



Sestavy



FK Pačlavice-Dětkovice
V. Klimek [-] - M. Petroš [-] , P. Dostalík [-] , J. Kocourek [-] , D. Vlček [-] - M. Špatina [-] , L. Veselý [-] , Z. Pučan [-] , T. Kroupa [-] - J. Jiříček [-] , M. Grepl [-]

Místo: Radslavice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.