Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jak Pustiměř neztrácí naději


Branky


0

V zápase byly větším favoritem Radslavice. I náš tip experta favorizoval právě tento tým. V sobotu za hrozného vedra odehráli hráči divácky zajímavé derby, ve kterém se nakonec prosadili domácí. Jak celý zápas probíhal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Do derby vstoupili domácí hráči aktivně. Hosté se ještě nerozkoukali a už prohrávali 1–0. Spodný centroval a David Kudýn hlavou otevřel skóre ve druhé minutě. Bohužel na dlouhou dobu to bylo jediné zpestření. Hrál se nezáživný fotbal bez šancí na obou stranách. Bojovalo se pouze mezi šestnáctkami. V 30 minutě hosté zahrávali  přímý kop a Konečný prodloužil hlavou míč do sítě a srovnal skóre na 1–1. Vyrovnávací branka probudila domácí k větší aktivitě a nejdříve Kubíček trefil břevno a v závěru prvního poločasu, po krásné individuální akci,  David Kudýn obešel tři protihráče a sám před brankařem zakončení nezvládl.

 

 

Druhý poločas začali hosté aktivněji. Opticky měli více ze hry, ale do šancí se nedostali. Zápas se zlomil v 62 minutě. Hostující brankař přišel ve snaze udělat kličku o míč a stáhl k zemi domácího Smejkala. Následoval pokutový kop, který bezpečně proměnil Spodný a zvýšil na 2–1. Po této brance se konečně začal hrát fotbal. Hosté zvýšili tempo a domácí se nenechali zahanbit. Jenomže jak jsme na jaře zvyklí, potřebují domácí na jednu branku neuvěřitelné množství šancí.  V 80 minutě po akci Smejkal, který nahrává Kubíčkovi, který nečekaně zasekne míč ve vápně a hostující obránce ho podsekne, se kope  druhá penalta v zápase. K míči se tentokrát postavil Hanák a také proměnil a zvýšil vedení na 3–1. V 90 minutě ještě Posolda ukázal domácím hráčům, jak se proměňují šance a korigoval výsledek na 3–2.

 



Ohlasy k zápasu


FK Pustiměř
Jaroslav Kudýn (trenér Pustiměře): Tento zápas jsme chtěli určitě vyhrát. Nebyli jsme favorité, ale derby se nehraje každý den a navíc v naší situaci bylo také možná na dlouho poslední. Hosté sice drželi častěji na kopačkách míč, ale tolik šancí, co spálíme, je neuvěřitelné. Kdybychom proměnili alespoň polovinu, tak Radslavice odjeli s horším výsledkem. Výkon sice nebyl optimální, ale klukům k vítězství gratuluji.




Sestavy


FK Pustiměř
P. Uhlíř [-] - J. Kudýn [-] , P. Hanák [-] , M. Švehla [-] , L. Kučírka [-] - T. Hůlka [-] , P. Spodný [-] , J. Kudýn [-] , M. Rozehnal [-] - M. Smejkal [-] , T. Kubíček [-]

TJ Radslavice
J. Posolda [-] - J. Konečný [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.