Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:00

26.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dědice si odvezly debakl


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nastoupili v deseti, jedenáctý hráč se zapojil do hry až ve 2 minutě. Už od počátku byla vidět odevzdanost  Dědic. Ve 3 minutě pálil ve vyložené šanci Pučan nad a o minutu později vsítil stý gól Pepa Jiříček po přihrávce Špatiny a oba se tak asi budou finančně podílet na koupi sudu piva. V 8 minutě zasouval Doležel do prázdné na 2:0 po přihrávce Grepla. Ve 12 minutě se Špatina jen zastřeloval a o minutu později poslal nechytatelnou ranou domácí do vedení 3:0. V 17 minutě si hostující obránce tak dlouho hrál s míčem, až mu jej Vlček sebral a následně byl nedovoleně zastaven v pokutovém území. Nařízenou penaltu proměnil Grepl a Pačlavice vedly 4:0. O 3 minuty později neuznali domácím další branku pro ofsaid, ale i tak to byla opět velmi pohledná akce. Pak Doležel spálil dvě tutovky po přihrávkách Grepla a Veselého. Ve 31 minutě už ale po přiťuknutí Grepla skóroval - 5:0. O pět minut později si Doležel s Greplem dvakrát vyměnili míč a Doležel pohodlně zvýšil na 6:0. Ve 42 minutě zvyšoval Pučan po nádherném ťukesu na 7:0.

 

Ve druhé půli domácí zapomněli, že už je třeba zase začít hrát. Soupeř laxnosti v 50 minutě využil a snížil na 7:1. To domácí probudilo a Špatina po nádherné kombinaci s Pučanem zvyšoval na 8:1. Vzápětí spálil Doležel další tutovku, ale napravil to v 61 minutě, když v pokutovém území patičkou uvolnil Grepla a bylo to 9:1. Grepl pak předložil míč Špatinovi na stříbrném podnose a ten jen doklepl do prázdné na 10:1. Zanedlouho zvyšuje Grepl - 11:1. V 73 minutě pro zranění odstoupili tři hráči soupeře a Dědice tak hrály jen v 8 lidech. Pak už se dohrávalo ve vlažném tempu. V 78 minutě ještě nezvládl samostatný nájezd Ondra Dostalík a v 89 minutě rozhodčí utkání ukončil.



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice
Broněk Mich: S výsledkem a předvedeným výkonem jsem spokojen, jen pro mě byla obrovským zklamáním odevzdanost soupeře. Teď už zbývá jen v pohodě a hlavně bez zranění dohrát úspěšnou sezonu




Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice
V. Klimek [-] - T. Kroupa [-] , P. Dostalík [-] , L. Hádlík [-] , D. Vlček [-] - M. Špatina [-] , L. Veselý [-] , Z. Pučan [-] , M. Grepl [-] - J. Jiříček [-] , P. Doležel [-]


Místo: Pačlavice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.